«Latvijas Pastā» par 56% audzis apstrādāto starptautisko sīkpaku apmērs

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Latvijas pasta kompānijā «Latvijas Pasts» pirmajā ceturksnī apstrādāto starptautisko sīkpaku skaits pieaudzis par aptuveni 496 tūkstošiem jeb 56% salīdzinājumā ar pagājušā gada attiecīgo periodu, aģentūrai BNS pavēstīja kompānijas sabiedrisko attiecību speciāliste Vineta Danielsone.

«Pēdējo gadu laikā strauji pieaug sīkpaku apjoms, kas «Latvijas Pastā» nonāk ar interneta veikalu starpniecību,» teica Danielsone.

Pēc viņas sacītā, drošāka un izdevīgāka preču pasūtīšana internetā ir Eiropas Savienības (ES) dalībvalstīs, jo sūtījumi ES ietvaros ir atbrīvoti no muitas nodevām, un attiecībā uz sūtījumiem šajās valstīs ir iespējams veiksmīgāk risināt patērētāju tiesību aizsardzības jautājumus.

«Latvijas Pasts» nodrošina pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. «Latvijas Pasts» ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums. Uzņēmuma kapitāldaļu turētājs ir Satiksmes ministrija.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu