«Double Coffee» sāk sarunas par restorāniem Apvienotajā Karalistē un Šveicē

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone / LETA

Restorānu tīkla «Double Coffee» pārvaldītājs «DC Holding» sācis sarunas par restorānu atvēršanu Apvienotajā Karalistē un Šveicē, pastāstīja uzņēmuma valdes loceklis Sergejs Plotņikovs.

«Galvenais virziens [kur plānojam piesaistīt franšīzes partnerus ārpus Latvijas] šogad un arī turpmākajiem gadiem ir Eiropa. Drīzumā mēs lidosim uz ASV, kur apmeklēsim franšīzes izstādi. Par mūsu franšīzi ir liela interese gan Lielbritānijā, gan Šveicē, kur mēs saņēmām diezgan daudz jautājumu un cilvēki aktīvi interesējas par mūsu franšīzi,» sacīja Plotņikovs.

Vienlaikus viņš piebilda, ka ir grūti pateikt, kad kādā no iepriekšminētajām valstīm varētu tikt atvērts «Double Coffee» restorāns. «Darbs notiek, cilvēki aktīvi ar mums komunicē, aktīvi savstarpēji kontaktējamies. Runājot par franšīzi jebkurā reģionā, pēc manas pieredzes, lai atvērtu kafejnīcu, kopš pirmā zvana mūsu birojā līdz kafejnīcas atvēršanai paiet pusotrs gads. Mēs tagad lidojam uz Angliju, kur drīzumā būsim un aktīvi runāsim par konkrētām vietām. Tas nenotiek ātri, tirgus ir ļoti, ļoti aizņemts, bet interese ir,» atzina kompānijas valdes loceklis, atgādinot, ka pašlaik «Double Coffee» ārpus Latvijas ir restorāns Kazahstānā.

Viņš piebilda, ka uzņēmuma potenciālie sadarbības partneri ir ieinteresēti «Double Coffee» konceptā, jo Eiropā trūkst vidēja cenu līmeņa restorānu. «Tur ir vai nu tādas iestādes kā [kafijas tirdzniecības tīkls] «Starbucks» jeb, kā viņi paši to sauc, «fast-food coffee» restorāni vai augstas klases restorāni. Tādas vidējās klases kafejnīcu viņiem ir diezgan maz,» teica Plotņikovs.

2014.gadā «DC Holding» strādāja ar 325,8 tūkstošu eiro apgrozījumu un 3,902 miljonu eiro zaudējumiem.

«DC Holding» ir restorānu tīkla «Double Coffee» pārvaldītājs. Uzņēmums ir reģitrēts 2002.gadā, un tā pamatkapitāls ir 4,183 miljoni miljoni eiro. Kompānijas lielākais īpašnieks ir Kipras uzņēmums «Idealab Limited» (79,76%). Taču, tā kā uzņēmums ir akciju sabiedrība un tam nav Uzņēmumu reģistram jāsniedz ziņas par īpašniekiem, šī informācija var neatbilst patiesībai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu