«Coca-Cola» pašlaik neplāno investēt rūpnīcā Ropažos

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Grieķijas kompānija «Coca-Cola Hellenic Bottling Company» («Coca-Cola HBC»), kas nodarbojas ar «The Coca-Cola Company» produkcijas pildīšanu, šobrīd nav paredzējusi ieguldīt naudu rūpnīcas celtniecībā Ropažu novada Silakrogā, sacīja «The Coca-Cola Company» ģenerāldirektore Polijā un Baltijā Anna Jakubovska.

«Šobrīd šādi ieguldījumi nav paredzēti,» teica Jakubovska.

Viņa atgādināja, ka pēdējais paziņojums par ieguldījumiem Baltijā bija «Coca-Cola Hellenic Bottling Company» plāns iegādāties lietuviešu dzeramā ūdens ražotāju «Neptunas». «Šo darījumu šobrīd izvērtē institūcijas. Uzņēmums vēlas iegādāties šo ražotāju, lai stiprinātu dzeramā ūdens produkcijas kategoriju,» sacīja «The Coca-Cola Company» ģenerāldirektore Polijā un Baltijas valstīs.

Aģentūra BNS jau vēstīja, ka «Coca-Cola HBC» 2010.gadā ziņoja par plāniem Latvijā veidot dzērienu pildīšanas ražotni. Uzņēmums arī iegādājās rūpnīcai nepieciešamo zemes gabalu Ropažu novadā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu