«NCC Housing» projektos Dārzciemā un Ķengaragā ieguldīs € 7 miljonus

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens /LETA

Celtniecības un nekustamā īpašuma uzņēmums «NCC Housing» («NCC») divos jaunos daudzdzīvokļu projektos - Lapsu ielā 12, Dārzciemā, un Prūšu ielā, Ķengaragā - plāno ieguldīt septiņus miljonus eiro, aģentūrai BNS pavēstīja «NCC Housing» Pārdošanas daļas vadītāja Andra Paškovska.

Pēc viņas teiktā, jauno projektu būvniecību Dārzciemā un Ķengaragā «NCC Housing» sāks 2016.gada pavasarī. Dzīvokļu rezervācija tiks sākta jau 2016.gada sākumā, bet gada nogalē plānota atslēgu atdošana pirmajiem māju iedzīvotājiem.

Paškovska atzīmēja, ka abi projekti atradīsies klusā, zaļā apkaimē ar labi attīstītu infrastruktūru. Četrstāvu mājā Lapsu ielā 12 būs pieejami 46 dzīvokļi, to uzbūvēšanai paredzēts ieguldīt trīs miljonus eiro. Savukārt projektā Prūšu ielā būs trīs četrstāvu mājas ar 69 dzīvokļiem ar plānotājām būvniecības izmaksām četru miljonu eiro apmērā.

Abos projektos būs pieejami līdzīga plānojuma divu istabu, trīs istabu un četru istabu dzīvokļi ar pilno apdari.

«Rīgā vēl joprojām ir labs pieprasījums pēc dzīvokļiem jaunajos projektos, līdz ar ko plānojam uzsākt vēl jaunu projektu attīstīšanu. «NCC Housing» komanda jau ir ieguldījusi daudz darba jauno daudzdzīvokļu projektu koncepcijas izstrādē un attīstībā,» sacīja «NCC Housing» valdes loceklis Mareks Kļaviņš.

Tostarp Paškovska pastāstīja, ka šoruden tika pabeigta dzīvokļu tirdzniecība Mežciemā, Biķernieku ielā 160, kurā kopā ir uzbūvētas 18 mājas ar 356 jauniem dzīvokļiem. Kā arī oktobrī ekspluatācijā tika nodota jauna sešstāvu daudzdzīvokļu māja Ziepniekkalnā, Putnu ielā 31.

«NCC» darbību Latvijā sāka 2000.gadā, somu kompānijai «NCC Rakennus OY» iegādājoties 1995. gadā dibināto Igaunijas uzņēmumu «Irest Construction» un mainot nosaukumu pret «NCC konstrukcija».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu