TIEŠRAIDE: Kā audzēt uzņēmuma vērtību?

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ceturtdien, 26.novembrī skaties tiešsaistē BiSMART videokonferenci «Kā audzēt uzņēmuma vērtību? Efektīvi finanšu vadības instrumenti», informēja pasākuma organizatora «BIG event» vadītāja Solvita Kabakova.

Videokonference, kuras tiešraidi nodrošina «Tiešraides.lv» un «Microsoft Latvia», skatāma tiešraidē no plkst.10:00 līdz plkst.11:00 www.bismart.lv un straume.lmt.lv .

«Kur slēpjas uzņēmuma vērtība – bankas kontos, finanšu pārskatos vai naudas plūsmas prognozēs? Kuri rādītāji būs svarīgi investoriem? Par to prāto gan uzņēmuma vadītāji, gan finanšu direktori. Video konferencē būs iespēja ieklausīties ekspertu ieteikumos, kā audzēt uzņēmuma vērtību,» teica Kabakova.

Video konferencē piedalīsies tādi eksperti kā «Prudentia» investīciju baņķieris Ģirts Rungainis, «PwC» valdes priekšsēdētāja Zlata Elksniņa-Zaščirinska, «PwC» Finanšu un vadības konsultāciju nodaļas biznesa Aleksejs Sentuhovskis, VISMA Pakalpojumu piegādes direktore Dace Freimane un «Microsoft Latvia» Biznesa inteliģences eksperts Aldis Ērglis.

Eksperti analizēs, kādiem rādītājiem ir jāpievērš uzmanība, lai noteiktu uzņēmuma efektivitāti un vērtību kopumā. Kad jāsāk domāt par to, ka līdzšinējā darbībā ir nepieciešamas izmaiņas? Kas par to liecina? Tāpat tiks rasta atbilde uz jautājumu – vai efektīvs un vērtīgs uzņēmums ir viens un tas pats? Un galu galā - kādi rīki ir akūti nepieciešami efektivitātes uzlabošanai.

«Tehnoloģijas un globālās tendences būtiski maina priekšstatus par biznesa pārvaldību un arī par uzņēmuma vērtību. Tā vairs nav tikai finanšu plūsmas stabilitāte vai rentabilitāte kādā konkrētā laika sprīdī, faktiski tā ir uzņēmuma spēja būt elastīgam, pielāgoties mainīgajai realitātei un patērētājam, lai pozitīvos finanšu rādītājus saglabātu ilgtermiņā,» uzskata Kabakova.

Par BiSMART

«BiSMART» ir platforma, kur tiekas bizness, idejas un viedās tehnoloģijas. BiSMART apvieno progresīvākos, veiksmīgākos un atvērtākos uzņēmumus, kas ir saistīti ar biznesa tehnoloģiju pakalpojumiem un ir plaši pazīstami kā Latvijā, tā pasaulē. Vienkārši par sarežģīto! Vairāk par BiSMART aktivitātēm var uzzināt šeit:www.bismart.lv

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu