«Dobeles dzirnavnieks» ieguldīs € 5,5 miljonus graudu pieņemšanas torņos

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/photos/sleepyclaus

Latvijā lielākais graudu pārstrādes uzņēmuma «Dobeles dzirnavnieks» plāno ieguldīt 5,46 miljonus eiro graudu pieņemšanas, priekšattīrīšanas un uzglabāšanas torņu sistēmas būvniecības darbos, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā publicētā informācija.

Tostarp plānots ieguldīt 2,35 miljonus eiro graudu pieņemšanas, priekšattīrīšanas un uzglabāšanas torņu sistēmas vispārējos būvniecības darbos, ko uzņēmumam piegādās kompānija «Abora», kā arī 1,639 miljonus eiro plānots ieguldīt graudu uzglabāšanas torņu būvniecības darbos un 1,472 miljonus eiro - graudu uzglabāšanas torņu sistēmas iekārtās un aprīkojumā, ko uzņēmumam piegādās kompānija «Preiss Būve».

Investīciju projektus plānots realizēt Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai pasākuma «Ieguldījumi materiālajos aktīvos» apakšpasākuma «Atbalsts ieguldījumiem pārstrādē» ietvaros līdz 2016.gada 31.decembrim.

Aģentūra BNS jau rakstīja, ka «Dobeles dzirnavnieks» pērn strādāja ar 77,572 miljonu eiro apgrozījumu un 4,064 miljonu eiro peļņu.

«Dobeles dzirnavnieka» galvenie darbības virzieni ir visa veida kviešu miltu, mannas, miltu maisījumu, makaronu, graudaugu pārslu, putraimu un dzīvnieku barības ražošana.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu