«Statoil» nosaukuma maiņu pret «Circle K» sāks 2017.gadā

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Degvielas tirgotāja «Statoil Fuel & Retail Latvia» («Statoil») pilna servisa degvielas uzpildes staciju (DUS) nosaukuma maiņu no «Statoil» pret «Circle K» Latvijā plānots sākt 2017.gadā, pastāstīja uzņēmuma komunikācijas konsultants Artūrs Eglītis.

Viņš norādīja, ka degvielas tirgotāja «Statoil Fuel & Retail» nosaukuma maiņu ir paredzēts paveikt triju gadu laikā - līdz 2018.gada beigām. Savukārt Latvijā nosaukuma maiņu plānots sākt 2017.gadā.

Aģentūra BNS jau rakstīja, ka septembrī "Statoil Fuel & Retail paziņoja par plāniem Eiropā pilna servisa DUS mainīt nosaukumu no "Statoil" pret "Circle K".

«Statoil» komunikācijas konsultante Ieva Stūre aģentūrai BNS iepriekš pavēstīja, ka sākot ar 2016.gada maiju visās «Statoil» zīmola DUS Skandināvijā, Baltijas valstīs, Polijā un Krievijā tiks sākta zīmola maiņa pret jauno, globālo «Circle K» zīmolu. «Jaunais ērtas iepirkšanās zīmols «Circle K» turpmāk aizstās esošos kompānijas «Couche-Tard» mazumtirdzniecības zīmolus «Mac's», «Circle K» un «Kangaroo Express» ASV un Āzijā, kā arī mazumtirdzniecības zīmolu «Statoil» Eiropā,» norādīja Stūre.

Zīmola maiņu no «Statoil» pret «Circle K» Eiropā vadīs «Statoil Fuel & Retail» izpilddirektors Jakobs Šrams (Jacob Schram). Plānots, ka pirmās degvielas uzpildes stacijas Eiropā, kurās tiks ieviestas pārmaiņas, būs Norvēģijā un Zviedrijā.

«Circle K» ir viens no lielākajiem kompānijas «Couche-Tard» zīmoliem, un ir nosaukums tūkstošiem veikalu un degvielas uzpildes staciju 14 valstīs. «Couche-Tard» ir vadošais Kanādas ērtas iepirkšanās segmenta mazumtirgotājs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu