«Air Berlin» no janvāra pārtrauks lidojumus uz Krieviju

LETA/INTERFAX.RU
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Vācijas lidsabiedrība «Air Berlin» paziņojusi, ka no nākamā gada janvāra vidus pārtrauks lidojumus uz Krieviju, skaidrojot to ar pieprasījuma kritumu.

Kompānija norāda, ka kopš gada sākuma jau vairākkārt mainījusi lidojumu programmu Krievijas virzienā, bet

pēdējais reiss starp Maskavu un Berlīni paredzēts 2016.gada 18.janvārī.

«Diemžēl pieprasījums neatgriezās gaidītajā līmenī, tādēļ pieņemts lēmums atteikties no reisiem uz Krieviju, konkrēti, starp Diseldorfu un Maskavu, Berlīni un Maskavu, kā arī Berlīni un Kaļiņingradu,» teikts «Air Berlin» paziņojumā. Vienlaikus norādīts, ka paliek spēkā kodu koplietošanas līgums ar lidsabiedrību S7, bet maršruti «tiks pārskatīti atbilstoši jaunajiem apstākļiem».

Par lidojumu pārtraukšanu maršrutā Londona-Maskava no marta iepriekš jau paziņojusi britu zemo izmaksu aviokompānija «EasyJet»,

arī norādot tādu pašu iemeslu - «būtisku un noturīgu pieprasījuma krišanos, ko noteikusi virkne faktoru, tostarp sarežģītā situācija Krievijas ekonomikā un stingrāks vīzu režīms». Lidsabiedrība gan solījusi «sekot situācijai attiecībā uz lidojumu atjaunošanu».

Šā gada sākumā reisu skaitu Krievijā samazināja vairākas lidsabiedrības,

tostarp «Lufthansa», «Czech Airlines» un SAS. Krieviju pametusi arī «Thai Airways».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu