Latvijas norēķinu sistēmu atzīst kā drošu PayPal alternatīvu

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vai pieslēgšanās interneta bankai katru reizi veicot maksājumu izklausās pazīstama? Jebkad esat sodīts par kavētu maksājumu? Uzņēmumi, kuri novēloti saņem šos maksājumus arī par to nav laimīgi. Šo iemeslu dēļ liela daļa komersantu algo cilvēkus, kuri apstrādā maksājumus un sūta kaitinošus atgādinājumus, kamēr viņi varētu radīt īstu pievienoto vērtību pašam uzņēmumam.

Swipe.lv ir tiešsaistes maksājumu risinājumus, kas ir tikpat vienkāršs kā kartes novilkšana maksājumu terminālā. Kā tirgotājam, jums pat nav vajadzīga mājas lapa, lai izmantotu Swipe.lv. Swipe.lv sevī ietver ērtu rēķinu sistēmu, kas papildus dod iespēju pieņemt internetā, Visa, MasterCard. Platforma apstrādā visus maksājumus jūsu vietā un pārskaita naudu tieši jūsu bankas kontā.

Kā strādā Swipe.lv?

Foto: Publicitātes foto

Daudzi uzskata Swipe.lv par Latvijas PayPal, savukārt Swipe.lv ir daudzas priekšrocības salīdzinot ar slaveno konkurentu:

1) Uzņēmuma klientiem, kas izmanto Swipe norēķinu sistēmu, ir iespēja veikt rēķina apmaksu no mobilās ierīces, saņemot īsziņu vai e-pastu, to vienkārši atverot un ievadot maksājumu kartes datus HTTPS lapā ar TLS/SSL drošības funkciju. Kā arī, lai veiktu apmaksu, nav jāreģistrējas Swipe sistēmā, atšķirībā no PayPal.

2) Pārskaitītie līdzekļi bezmaksas uzreiz nonāks jebkurā uzņēmuma bankas kontā vienas darba dienas laikā.

3) Ja PayPal komisija svārstās no 3.5 līdz 5% un par katru transakciju papildus vēl izmaksājot vismaz 30 centus, tad Swipe komisija sastāda tikai 2 līdz 3% + 0,20 Eur par transakciju un tie ir vienīgie sistēmas izmantošanas izdevumi, jo netiek piemērotas pieslēģšanas, integrācijas un abonēšanas maksas.

4) Atšķirībā no Swipe.lv, PayPal neizvada naudas līdzekļus Jūsu bankas kontā, līdzekļi tiek pārskatīti uz bankas karti un šis pakalpojums maksā 2 eur, ja tiek izvadīti līdz 500 eur un pārskaitījuma process aizņem 4 darba dienas. Swipe piedāvā bezmaksas līdzekļu izvadīšanu, kā arī šis process notiek uzreiz un līdzekļi tiek pārsaitīti jebkurā uzņēmuma bankas kontā.

Foto: Publicitātes foto

Kā arī Swipe.lv regulāri pilnveido sitēmu un bezmaksas piedāvā jaunus, mūsdienīgus risinājumus.

Kā radās Swipe.lv?

Fintech jaunais uzņēmums (startup) nonāca finālistu sastāvā Rietumu Fintech challenge, kurā piedalījās 16 jaunie uzņēmumi (startups) no 7 valstīm. Komandu atbalstīja un apmācīja tādi cilvēki kā mobilo komunikāciju eksperts un investors Rojs Vela (Roy Vella), enģeļu investors un pieredzējis uzņēmējs Viesturs Sosars, kā arī Rietumu Bankas vecākais viceprezidents IT jautājumos - Jevgenijs Dugajevs. Pēc pasākuma Swipe.lv slēdza stratēģisko partnerību ar Rietumu banku un kļuva par pirmo jauno uzņēmumu (startup), kas pievienojies Rietumu bankas Decta startup programmai, nodrošinot brīvu maksājumu apstrādi Baltijas jaunizveidotajiem uzņēmumiem.

«Nebijām neko tādu gaidījuši, organizējot Fintech startup konkursu,» komentē Rietumu bankas Jevgenijs Dugajevs. «Swipe.lv ir viens no jaunizveidotajiem uzņēmumiem, ar kuru mēs atradām lielisku sinerģiju pasākuma laikā. «

Projekta dibinātāji Jevgēnijs Novickis un Dmitrijs Angelovskis sākumā vēlējās izstrādāt Swipe.lv paši savām vajadzībām, strādājot ar Qfer - ātro piedāvājumu mobilo aplikāciju, kura balstīta uz klienta un tirgotāja atrašanās vietu.

«Mums, kā jaunam uzņēmumam, bija īpaši svarīgi, lai klientu maksājumi nokļūtu mūsu bankas kontā pēc iespējas ātrāk,» skaidro Swipe.lvlīdzdibinātājs Jevgenijs Novickis,»Mēs izpētījām vairākus risinājumus, bet neatradam piemēroto sev. Piemēram, PayPal ir izdevīgs pārskaitījumiem starp draugiem un pazīstamajiem, bet juridiskām personam jāmaksā pat līdz 5% no saņemtajiem līdzekļiem. Apsvērām ideju, saņemt šāda veida pakalpojumu no First Data Latvija, bet bija nepieciešama ievērojama pieslēgšanas samaksa un pieslēgšanas termiņš bija pārāk ilgs. Tādēļ mēs izveidojām savu risinājumu, lai atrisinātu šīs problēmas. Swipe komisijas likme nekad nepārsniedz 3%, pieslēgšanas termiņš jau tagad ir 1-2 dienas un mēs strādājam, lai pēc iespējas paātrinātu un atvieglotu uzņēmumiem šo procesu.»

Uzņēmumiem, kas lieto Swipe.lv, arī būs iespēja veidot abonementus, kuri automātiski izsūtīs rēķinus viņu klientiem. Savukārt uzņēmuma klienti varēs uzstādīt automātisko atkārtoto maksājumu. Komanda arī plāno paplašināt integrācijas iespējas ar Swipe.lv izlaižot API maksājumu saņemšanai mājas lapās un piedāvājot individuālas integrācijas iespējas lielākiem uzņēmumiem.

Foto: Publicitātes foto

Kopēja informācija:

Mājas lapa: www.swipe.lv.

Dibinātāji: Jevgenijs Novickis, Dmitrijs Angelovskis

Komanda: Dmitrijs Maļinovskis, Arturs Nikiforovs, Kirils Ivenkovs, Reinis Ābiķis, Dmitrijs Meļehins

Sociālie tīkli: Twitter:@SwipelvFacebook:/Swipe.lv

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu