Gan Bei restorāni Latvijā un Lietuvā skolēniem uzdāvina 15 000 saldējuma kokteiļu

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Lai skolas pirmā diena bērniem būtu vēl priecīgāka un ikviens to atcerētos ar smaidu, katram skolēnam, kurš 1.septembrī, Zinību dienā, apmeklēja kādu no Austrumu restorāniem «Gan Bei», tika uzsaukts saldējuma kokteilis. Akcija norisinājās visos 14 «Gan Bei» restorānos Latvijā un Lietuvā, kopumā bērniem dāvinot 15 000 saldējuma kokteiļus un iepriecinot skolēnus jaunajā mācību gadā.

Antra Ozoliņa, «Lage Ko» mārketinga direktore,norādīja: «Pirmā skolas diena vienmēr ir svētki ģimenei, bet jo īpaši jau skolēniem. Arī mēs vēlējāmies apsveikt savus viesus ar ko īpašu un gadu gaitā esam ievērojuši, ka jaunieši kā gardumus visbiežāk izvēlas tieši saldējuma kokteiļus un tikai tad kūkas. Šis ir jau ceturtais gads, kad sveicam skolēnus, iepriekšējos gados esam dāvinājuši zīmuļus, lineālus un gardumus, tā ir kā tradīcija.»

Saldējuma kokteiļa «Zinību eliksīrs» sastāvs: vaniļas saldējums, smiltsērkšķu sula un riekstu sīrups.

Anita, Jura (8 gadi) un Jāņa (15 gadi) mamma no Rīgas: «Paldies, šis bija jauks pārsteigums mūsu ģimenei. Septembra sākumā vienmēr ir svētku sajūta, ko vēlāk nomaina neliela ikdienas rutīna. Jau atkal ir pienācis tas brīdis, kad bērnu vasaras brīvās dienas un laisko ikdienu nomaina ievērots režīms, mācību stundas, ārpusskolas aktivitātes un sporta nodarbības. Mugursomas, grāmatu kalni un mājas darbi, tādēļ ik dienu jārūpējas par maziem, patīkamiem pārsteigumiem!»

Aprunājoties ar jauniešiem tirdzniecības centros «Spice», «Origo», «Galleria Riga» un «Riga Plaza», tie atzina, ka jau ir noilgojušies pēc skolas, vairāk gan vēlas satikt vasarā nesatiktos draugus. Meitenes stāstīja, ka vēlas mācīties un lasīt grāmatas, bet puiši visvairāk gaidot sporta nodarbības. Liela daļa gan atzīst, ka mācību gada sākšanās nozīmē arī pienākumus, ievērot režīmu un disciplīnu, taču bez tā neiztikt – klasesbiedru satikšana un vides maiņa vienmēr ir pozitīva.

Māris, 5. klases skolēns: «Es ar vecākiem jau nāku otro gadu, un vakar tieši ar mammu domājām, vai šogad būs dāvana un kas būs. Viesmīlim arī pajautāju recepti, lai mājās varu pats sataisīt.»

Lielākoties tieši pirmklasnieki priecājās par Zinību dienu, jo viņiem tas ir kaut kas jauns un nebijis, priecīgs satraukums. Viņiem šī diena ir svētki, tāpat kā viņu vecākiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu