«Galactico» tirdzniecības centru apgrozījums var pieaugt no 2-3%

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Tirdzniecības centru pārvaldītāja «Linstow Center Management» (LCM) apsaimniekoto «Galactico» tirdzniecības centru «Alfa», «Mols», «Dole», «Origo» un «Galerija Centrs» apgrozījums šogad varētu kopumā pieaugt 2-3% apmērā, salīdzinot ar 2014.gadu, prognozēja LCM valdes loceklis un Iznomāšanas un biznesa attīstības direktors Mārcis Budļevskis.

«Kopumā prognozējam, ka 2015.gadā «Galactico» centri varētu sasniegt 2-3% apgrozījuma pieaugumu. Arī 2016.gadā ir reāli plānot 2-3% pieaugumu,» sacīja Budļevskis, piebilstot, ka šogad pirmajos piecos mēnešos «Galactico» centru apgrozījums ir pieaudzis par 2,4%.

Budļevskis arī piebilda, ka mērenā izaugsme nozīmē veselīgu attīstību, ņemot vērā to, ka cilvēki patlaban gan tērē naudu, gan arī veido uzkrājumus. «Kopumā šā brīža apgrozījums pietuvināts iedzīvotāju reālajai pirktspējai, nav uzpūsts lētu kredītu iespaidā, kā tas bija, kad tirdzniecības apgrozījuma kāpums bija ļoti straujš,» pauda uzņēmuma valdes loceklis.

Tāpat viņš pastāstīja, ka LCM šogad otrajā pusgadā tirdzniecības parkā «Alfa» plāno atvērt apģērbu veikalu «United Colors of Benetton», kā arī apavu veikalu «Kazar». Turpretī tirdzniecības centrā «Galerija Centrs» 2015.gada otrajā pusgadā tiks atvērts brīvā laika un sporta apģērbu veikals «Audimas», kā arī sieviešu apģērbu un aksesuāru veikals «Nolo», tirdzniecības centrā «Origo» - juvelierizstrādājumu un pulksteņu veikalu «Grace», bet tirdzniecības centrā «Mols» - vīriešu apģērbu un aksesuāru veikalu «Plus B». Vienlaikus tirdzniecības centrā «Dole» šogad atrašanās vietu ir mainījis skaistumkopšanas salons «Kolonna».

Aģentūra BNS jau vēstīja, ka LCM pērn strādāja ar 3,624 miljonu eiro konsolidēto apgrozījumu, kas ir par 18,5% vairāk nekā 2013.gadā, savukārt uzņēmuma peļņa bija 597,5 tūkstoši eiro pretēji zaudējumiem gadu iepriekš.

LCM Latvijā darbojas 18 gadu un nodarbojas ar «Galactico» tirdzniecības centru - «Alfa», «Galerija centrs», «Mols», «Dole» un «Origo» attīstīstīšanu un nekustamā īpašuma apsaimniekošanu. LCM apsaimniekotā tirdzniecības centru kopējā platība Latvijā ir vairāk kā 230 tūkstoši kvadrātmetru, bet visā Baltijā - vairāk kā 329 kvadrātmetru. Kompānijas vienīgais īpašnieks ir Norvēģijas uzņēmums «Linstow», kas Latvijā strādā arī viesnīcu sektorā un ir līdzīpašnieks dzīvojamo māju projektam.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu