«Failiem.lv» palielinājis pamatkapitālu līdz vienam miljonam eiro

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: failiem.lv

Datu apmaiņas, glabāšanas un publicēšanas servisa «Failiem.lv» īpašnieks SIA «Files.fm» noslēdzis investīciju līgumu, kas ļāvis palielināt uzņēmuma pamatkapitālu līdz vienam miljonam eiro, kā arī piesaistīt vairākus simtus tūkstošu lielus finanšu līdzekļus turpmākai attīstībai, informēja uzņēmuma pārstāvji.

«Files.fm» pamatkapitāls iepriekš bija 700 000 eiro.

Kā informē uzņēmuma pārstāvji, «Files.fm» noslēdzis investīciju līgumu, piesaistot gan finanšu līdzekļus, gan partnerus darbības un produktu groza paplašināšanai, kas ļaus īstenot uzņēmuma mērķus un attīstīt biznesu gan Latvijā, gan eksportā, saistībā ar datu un programmatūras uzglabāšanas iespējām elektroniskajā vidē.

«Failiem.lv» plānots attīstīt failu serveru nomas pakalpojumus «serveri.failiem.lv», kā arī turpināt attīstīt datu glabāšanas un programmatūras nomas pakalpojumus maziem un vidējiem uzņēmumiem. Tiks attīstīti jau piedāvātie produkti un ieviesti inovatīvi risinājumi.

Investīciju piesaisti sekmējusi dalība biedrības «Latvijas Biznesa eņģeļu tīkls» organizētajās investīciju sesijās un konsultācijas ar organizācijas pārstāvjiem.

«Failiem.lv» un «Files.fm» ir datu apmaiņas, glabāšanas un publicēšanas serviss uzņēmumiem, profesionālajiem un privātajiem lietotājiem, kas sācis savu darbību 2008.gadā. Šobrīd «Failiem.lv» ir vairāk nekā 150 000 reģistrētu lietotāju.

«Failiem.lv» pieder SIA «Files.fm», kas pērn apgrozīja 72 157 eiro, bet strādāja ar 27 977 eiro lieliem zaudējumiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu