«KVV Liepājas metalurgs» tuvākajos mēnešos plāno pieņemt darbā 200 darbiniekus

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

AS «KVV Liepājas metalurgs» turpina darbu pie jaunu produkcijas noieta tirgu apgūšanas un tuvākajos mēnešos plāno pieņemt darbā 200 darbiniekus, aģentūru LETA informēja uzņēmuma pārstāvji.

Kā stāstīja uzņēmuma valdes loceklis Igors Talanovs, uzņēmumam pašreiz ir labi priekšnoteikumi eksporta stiprināšanai. «Uzņēmumam šobrīd ir izdevīgi līgumi ar izejvielu piegādātājiem, jauniem tiešās produkcijas gala pircējiem, kas ļauj apiet starpniekus,» stāsta Talanovs. «Jauno eksporta iespēju izmantošana ļaus pieņemt darbā no 150 līdz 200 strādniekiem, lai ievērojami palielinātu ražošanas jaudu.»

«KVV Liepājas metalurgs» novērtējot valsts atbalstu uzņēmuma saglabāšanā dīkstāves periodā, maksājot algas pārejas procesa laika darbiniekiem. Pārņemšanas brīdī, šī gada janvārī, uzņēmumā strādāja 218 darbinieki, maijā uzņēmumā strādāja 960 darbinieki, bet šobrīd uzņēmumā strādā 540 darbinieki un ir iespējamas izaugsmes tendences.

Uzņēmums apliecina, ka visi atlaišanas pabalsti un nodokļi saistībā ar personālu ir maksāti laicīgi atbilstoši Latvijas likumdošanai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu