Vēl dažas dienas pieteikumiem Būvindustrijas lielajai balvai!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

«Būvindustrijas nozare ir viena no vadošajām nozarēm valsts tautsaimniecībā. Mūsdienās, strauji attīstoties dažādām tehnoloģijām būvindustrijas jomā, jebkura būvniecības nozares projekta veiksmīgā īstenošanā izšķirošā loma ir ar būvniecību saistītu profesiju speciālistiem – viņu spējai plānot, projektēt, rēķināt, radīt, veidot,» uzskata Latvijas Valsts prezidents Raimonds Vējonis, īpaši uzrunājot konkursa «Būvindustrijas lielā balva» nominantus un būvniecības nozarē strādājošos.

Vēl tikai deviņas dienas tu vari pieteikt kandidātus Būvindustrijas lielajai balvai mājas lapā: www.buvindustrijaslielabalva.lv vai pa e-pastu: bgbalva@gmail.com. Tev jānosauc balvu pelnījušais arhitekts, inženieris, būvuzraugs vai mācībspēks un jāpamato viņa sasniegumi.

Kandidātus uz balvu izvērtēs būvindustrijas profesionāļi un kolēģi – 30 žūrijas locekļi. Kandidātam jau tas vien ir pagodinoši – nonākt šo nozares labāko praktiķu redzeslokā. Laureātu apbalvošana notiks 2015. gada 3. septembrī Latvijas Nacionālajā bibliotēkā.

Pieteikumi tiek gaidīti līdz 5. augustam. Kandidātus var izvirzīt kolēģi, uzņēmumi, sabiedriskās organizācijas, pašvaldības, darba devēji, projektu pasūtītāji, pašvaldību pārstāvji, nevalstisko organizāciju pārstāvji, juridiskas un fiziskas personas, kas nav pirmās pakāpes radinieki vai pats pretendents.

Gadskārtējo Latvijas mēroga pasākumu «Būvindustrijas lielā balva» organizē žurnāls «Būvinženieris» un Latvijas Būvinženieru savienība sadarbībā ar citām būvindustrijas profesionālajām nevalstiskajām organizācijām. Balva tiek piešķirta divās kategorijās: «Mūža ieguldījums būvindustrijā» un «Gada inženieris/arhitekts», kas iekļauj nominācijas «Gada inženieris», «Gada arhitekts», «Gada jaunais arhitekts», «Gada jaunais inženieris». 12 laureāti (katrā kategorijā seši) saņems galveno balvu «Pamatakmeni» un citas nozīmīgas balvas.

«Būvindustrijas lielā balva 2015» notiek, pateicoties sponsoriem: SIA «Sakret», SIA «Merks», SIA «YIT Celtniecība», AS «RBSSKALS», SIA «CMB», AS «Strabag», SIA «Knauf», AS «Latvijas Finieris», AS «Siguldas Būvmeistars», AS «Valmieras stikla šķiedra», SIA «Akzo Nobel Baltic» (Sadolin), AS «Ramirent Baltic» Rīgas filiāle, «Sto SE & Co. KgaA» sadarbības partneriem Latvijā «Color Line» un «RaTrīs» un atbalstītājiem Latvijas Dizaineru savienība, Latvijas Būvnieku asociācija, Būvmateriālu ražotāju asociācija, Būvniecības attīstības stratēģiskā partnerība, building.lv, abc.lv, būvlaukums.lv, nozare.lv, radio «Skonto».

Ekonomikas ministre Dana Reizniece-Ozola uzsver «Būvindustrijas lielās balvas» nozīmi: «Būvniecības nozare apbalvos savus labākos, profesionālākos, tos, kuri pratuši sevi pierādīt un apliecināt ar neatlaidīgu un pacietīgu darbu, ar pārliecinošām prasmēm, profesionalitāti un kvalitatīvu darba rezultātu. Latvijas būvniecības industrija kā kvalitatīva darba, augstu morāles standartu etalons un paraugs citām profesijām – tas ir mūsu mērķis!»

Piesakot kandidātu, tu palīdzi piepildīt balvas «Pamatakmens» ideju – izcelt cilvēku. Pasaki paldies sekmīgam arhitektam, inženierim, būvuzraugam, būvmateriālu ražotājam, zinātniekam, augstskolas vai koledžas pasniedzējam, kuri krietni pastrādājuši, lai Latvijā būtu glītas un izturīgas ēkas un laukumi, lai būvmateriāli būtu kvalitatīvi un jaunie būvnieki – labi izglītoti.

E-pasts pieteikumu pieņemšanai un jautājumiem - bgbalva@gmail.com

Informācijai: buvindustrijaslielabalva.lv, www.buvinzenierusavieniba.lv, www.facebook.com/BuvinzenierisLBS

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu