Koka saulesbrilles «Max Supreme» arvien vairāk tiek pārdotas ārzemēs

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com/MaxSupremelv

Latvijā radītās zīmola «Max Supreme» koka brilles gada laikā jau kļuvušas par iecienītu aksesuāru ne vien Latvijā, bet arī Krievijā, Lielbritānijā un Itālijā. Turklāt jau rudenī «Max Supreme» koka brilles varēs iegādāties arī Francijā, informēja zīmola radītājs Dairis Muižnieks.

Zīmola «Max Supreme» aizsākumi meklējami pirms vairāk nekā četriem gadiem, kad tā izveidotājam Dairim Muižniekam - diplomētam galdniekam - radās ideja par koka saulesbriļļu rāmjiem. Ņemot vērā materiāla specifiku, koka rāmju izstrādei, pilnveidošanai un formu pielāgošanai veltīti vairāki gadi, līdz 2014.gadā Latvijas tirgū nonāca pirmie «Max Supreme» koka saulesbriļļu modeļi.

«Ceļš no idejas līdz «Max Supreme» saulesbrillēm ir bijis laikietilpīgs un atklājumiem bagāts. Šo gadu laikā tika izmēģinātas dažādas materiālu kombinācijas, izgatavošanas tehnikas un briļļu rāmju formas. Pašlaik «Max Supreme» briļļu ietvari tiek izgatavoti, izliecot un līmējot astoņās kārtās nažfinieri, kas sniedz tiem izturību un ļauj saglabāt formu neatkarīgi no laikapstākļiem, kas ir viens no būtiskākajiem koka briļļu ietvaru kvalitātes rādītājiem,» stāsta Dairis Muižnieks.

Pusotra gada laikā kopš zīmola «Max Supreme» dibināšanas krietni paplašināts tā piedāvāto koka briļļu modeļu klāsts. Sākotnēji pircējiem piedāvāti vien divi koka saulesbriļļu modeļi, nu to skaits audzis līdz divdesmit. Turklāt ikviens var izvēlēties sev tīkamu briļļu ietvaru krāsu un formu. Tāpat saulesbrillēm tiek izmantotas kvalitatīvas, polarizētas lēcas, kas nodrošina pilnu UV aizsardzību.

Kā norāda «Max Supreme» radītājs Dairis Muižnieks, zīmols piedāvā arī koka ietvarus optiskajām brillēm, lai ikviens zīmola cienītājs varētu valkāt «Max Supreme» brilles arī ikdienā. «»Max Supreme» brilles esam radījuši cilvēkiem, kas vēlas atšķirties un vienlīdz augstu vērtē gan kvalitāti, gan roku darbu. Tādēļ vēlējāmies, lai «Max Supreme» brilles ir nevien lielisks brīvdienu aksesuārs, bet arī uzticams pavadonis ik dienu,» saka Muižnieks.

Šobrīd uzņēmums izstrādā jaunu koka briļļu modeli aktuālajās sezonas krāsās - melnā un dzeltenā. Plānots, ka jaunais «Max Supreme» modelis ierobežotā daudzumā veikalu plauktos nonāks septembrī.

«Max Supreme» koka briļļu cena ir no 145 līdz 200 eiro.

Kā ziņots, pagājušajā vasarā tirgū parādījās latviešu ražotas jauna dizaina saulesbrilles koka rāmjos «Max Supreme», kuras kā biznesu attīstījuši brāļi Dairis un Jānis Muižnieki.

Saulesbrilles ražo SIA «Max Supreme». Tā reģistrēta 2014.gadā ar viena eiro pamatkapitālu. Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Dairis Muižnieks.

Uzņēmuma apgrozījums pērn bija 7832 eiro un tas cieta 4891 eiro zaudējumus, liecina «Firmas.lv» informācija.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu