«Sixt» plāno paplašināt velonomas tīklu Rīgā un Jūrmalā

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Auto nomas un pilna servisa līzinga, kā arī velosipēdu nomas uzņēmums «Sixt» plāno paplašināt velonomas punktu tīklu Rīgā un Jūrmalā, pastāstīja «Sixt» vadītājs Baltijas valstīs Arnis Jaudzems.

Viņš sacīja, ka šogad Rīgā plānota trīs jaunu velonomas punktu izveide. «Dokumentu saskaņošana jaunu vietu atvēršanai ir ļoti lēna, bet patlaban no Rīgas domes ir saņemta atļauja uz kuru slēdzam līgumu, lai palielinātu par trīs nomas punktiem Rīgā. Cerams, ka pagūsim šosezon,» piebilda Jaudzems.

Runājot par velosipēdu nomas pakalpojumu tālāku attīstīšanu Jūrmalā, kompānijas vadītājs atzīmēja, ka tā ir liela pilsēta un pastāv iespējas paplašināt nomas tīklu. Paplašināšanās Jūrmalā plānota kopā ar pilsētas dzelzceļa staciju infrastruktūras attīstību, piebilda Jaudzems, norādot, ka jaunu nomas punktu izveide visdrīzākais varētu notikt nākamsezon.

«Sixt» velosipēdu noma patlaban pieejama 28 nomas punktos Rīgā un Jūrmalā.

Uzņēmums «Transporent», kas darbojas ar zīmolu «Sixt», Komercreģistrā iegrāmatots 2005.gada janvārī, tā pamatkapitāls ir 142,2 tūkstoši eiro, un kompānijas īpašnieki ir četras Latvijas privātpersonas, liecina datubāzēs «Lursoft» informācija.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu