Degvielas tirgotāja «Gulfstream Oil» apgrozījums pērn sarūk par 41,8%; cieš zaudējumus

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Degvielas tirgotājs «Gulfstream Oil» pagājušajā gadā strādāja ar 38,042 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 41,8% mazāk nekā 2013.gadā, un cieta 123,7 tūkstošu eiro zaudējumus pretstatā peļņai gadu iepriekš, liecina datubāzē «Lursoft» pieejamais kompānijas finanšu pārskats.

Uzņēmuma finanšu pārskata vadības ziņojumā teikts, ka turpmākajā darbībā «Gulfstream Oil» plāno paplašināt klientu loku, kā arī kompānija palielināt apgrozījumu ar jau esošajiem klientiem.

2013.gadā «Gulfstream Oil» strādāja ar 65,385 miljonu eiro apgrozījumu un 818 tūkstošu eiro peļņu.

«Gulfstream Oil», kas nodarbojas ar naftas produktu sagādi, iepirkšanu un aviokompāniju, kā arī privāto lidmašīnu uzpildi ar aviācijas degvielu, reģistrēts 1993.gadā un tā pamatkapitāls ir 531,7 tūkstoši eiro, liecina datubāzes «Lursoft» informācijas. Uzņēmuma īpašnieki ir Šveicē reģistrēta kompānija «Air Total International» (40%), Honkongas uzņēmums «Oilimplex Linited» (25%), Lielbritānijas «E.W. (Aviation) Company» (20%) un Latvijā reģistrēts uzņēmums «Aeropass service» (15%).

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu