VNĪ augustā izsolīs zemesgabalu Rīgas centrā par gandrīz diviem miljoniem eiro

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

VAS «Valsts nekustamie īpašumi» (VNĪ) augusta beigās izsolīs zemesgabalu un septiņas ēkas Rīgas centrā par 1 992 020,53 eiro, liecina informācija VNĪ mājaslapā.

Plānots izsolīt nekustamo īpašumu Krišjāņa Barona ielā 54/58. Īpašumu veido zemesgabals 4433 kvadrātmetru platībā un tajā esošas septiņas būves platībā no 9,2 līdz 409,2 kvadrātmetriem.

Zemesgabals patlaban tiek izmantots kā autostāvvieta, būvēs atrodas garāžas, darbnīcas u.tml.

Martā jau bija paredzēta šī zemesgabala izsole, taču tā nenotika, jo vienīgais pretendents, kurš uz izsoli bija pieteicies, uz izsoli neieradās. Arī martā zemesgabala izsoles sākumcena bija 1 992 020,53 eiro.

Personām, kuras vēlas piedalīties izsolē, ir jāreģistrējas kā izsoles dalībniekam, jāiesniedz izsoles noteikumos norādītie dokumenti un līdz reģistrācijas brīdim jāiemaksā drošības nauda 10% no sākuma cenas un reģistrācijas maksa 70 eiro apmērā. Par nosolīto objektu jānorēķinās viena mēneša laikā, maksājumus veicot pilnā apmērā eiro.

Izsoles dalībnieki var reģistrēties līdz 25.augustam, izsole plānota 27.augustā plkst.12 Vaļņu ielā 28, Rīgā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu