«Rīgas ūdens» rēķinus apmaksājot līdz jūlija beigām, nebūs jāmaksā līgumsods

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Tie SIA «Rīgas ūdens» klienti, kuri par ūdensapgādes un kanalizācijas pakalpojumiem ar uzņēmumu pilnībā norēķināsies līdz šā gada 27.jūlijam, tiks atbrīvoti no līgumsoda samaksas, informēja uzņēmumā.

Šāda iespēja piedāvāta, apzinoties situāciju un cenšoties atvieglot norēķinus uzņēmuma parādniekiem, skaidro «Rīgas ūdens». Uzņēmums cer, ka šis piedāvājums ļaus samazināt parāda summu. Šādi norēķināties var par pamatparādu, kas izveidojies līdz 1.jūlijam.

Uzņēmums norāda, ka saskaņā ar pastāvošo likumdošanu «Rīgas ūdens» ir bijis spiests samazināt ūdens piegādes apjomus atsevišķiem klientiem, kā arī atslēgt ūdensapgādes pakalpojumus virknei klientu ēku nenomaksāto parādu dēļ.

«Rīgas ūdens» vērš uzmanību, ka nemaksātājs nevar saņemt ūdensapgādes un kanalizācijas pakalpojumu pilnā apjomā, jo tādējādi tas tiek realizēts uz citu godīgo maksātāju rēķina.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu