«Tallink Latvija» pērn nopelna 136 500 eiro

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens /LETA

Igaunijas kuģošanas kompānijas «Tallink Grupp» meitasuzņēmums «Tallink Latvija» pērn strādāja ar 1,818 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir 43,2% mazāk nekā 2013.gadā, savukārt kompānijas peļņa pieauga par 31% - līdz 136 500 eiro, liecina datubāzē «Lursoft» pieejamais kompānijas finanšu pārskats.

«Tallink Latvija» vadības ziņojumā teikts, ka pērnā gada augustā kuģis «Silja Festival» pārvietots no līnijas Rīga-Stokholma-Rīga uz citu līniju un maršrutā Rīga-Stokholma-Rīga tiek operēts ar vienu kuģi «Isabelle». «Tā kā vienu kuģi ir iespējams aizpildīt efektīvāk, tas ir ekonomiski izdevīgāk. Būtiski papildu izdevumi ir radušies sakarā ar darbinieku atbrīvošanu,» norāda uzņēmumā.

Kompānijas vadība atzīmē, ka 2014.gadā ir izpildīts pārvadāto pasažieru un kravu skaita plānotais budžets.

Vadības ziņojumā arī sacīts, ka pērn turpināta sadarbība ar viesnīcu «Tallink Hotel Riga», kuru apsaimnieko «Tallink Latvija» saistītā puse «TLG Hotell Latvia».

Pēc ziņojumā teiktā, lai izpildītu pārdošanas budžetu un sasniegtu izvirzītos mērķus, «Tallink Latvija» turpinās stingri kontrolēt izmaksu posteņus.

Kompānija 2013.gadā strādāja ar 3,203 miljonu eiro apgrozījumu un 104,1 tūkstoša eiro peļņu.

«Tallink Latvija» nodarbojas ar biļešu pārdošanas un aģentēšanas pakalpojumu sniegšanu «Tallink Grupp» uzņēmumiem un personāla atlasi kuģu vajadzībām. Kompānijas reģistrēta 2005.gadā un tās pamatkapitāls ir 35,6 tūkstoši eiro, liecina datubāzes «Lursoft» informācija. Uzņēmums pieder Igaunijas kompānijai «Tallink Grupp».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu