«Stockmann» apgrozījums pērn sarūk par 3,2%; zaudējumi - 176 900 eiro

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Rīgas universālveikala «Stockmann» īpašnieks «Stockamann» pagājušajā gadā strādāja ar 59,114 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 3,2% mazāk nekā gadu iepriekš, un cieta zaudējumus 176,9 tūkstošu eiro apmērā pretstatā peļņai gadu iepriekš, liecina «Lursoft» datubāzē publicētais uzņēmuma finanšu pārskats.

Tostarp «Stocmann» ieņēmumi no preču pārdošanas pagājušajā gadā samazinājās par 3,1% un bija 58,518 miljoni eiro, bet ieņēmumi no autostāvvietas pakalpojumiem saruka par 8,4% - līdz 274,9 tūkstošiem eiro.

Kompānijas 2014.gada finanšu pārskata vadības ziņojumā, tāpat kā 2013.gada finanšu pārskatā, sacīts, ka turpmāko gadu laikā «Stockmann» plāno palielināt tirdzniecības apmērus un peļņu, ar «Stockmann» klientu programmas palīdzību plāno palielināt pastāvīgo klientu skaitu, kā arī īstenot aktīvus mārketinga pasākumus.

2013.gadā «Stockmann» strādāja ar 61,041 miljona eiro apgrozījumu un guva 632,5 tūkstošu eiro peļņu.

«Stockmann» ir Somijas sabiedrības «Stockmann Oyj Apb» meitasuzņēmums un patlaban Latvijā apsaimnieko universālveikalu «Stockmann». «Stockmann» veikali darbojas arī Igaunijā, Somijā, Latvijā un Krievijā. Latvijā kompānija strādā kopš 2003.gada.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu