Norvik Banka: vēlamies atvieglot iedzīvotāju ikdienu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

21.aprīlī notikušajā preses konferencē Norvik Banka vadība iepazīstināja preses pārstāvjus ar bankas darbības rezultātiem pirmajā ceturksnī un Pilsētnieka kartes ieviešanas procesu.

Konferencē banku pārstāvēja tās valdes priekšsēdētājs Olivers Ronalds Bramvels, valdes loceklis Igors Rozanovs un «Complete Payment Systems» biznesa attīstības vadītājs Vladimirs Šalajevs.

Foto: Evija Trifanova/LETA

Tikšanos iesāka O.Bramvels, uzsvērdams galvenās pagājušā gada aktivitātes, kuras banka veica, lai paplašinātu un uzlabotu savu darbību, proti, jauna zīmola ieviešana un jaunu produktu izstrāde, jaunu tirgu apgūšana un klientu piesaiste, kā arī daudz aktīvākus mārketinga pasākumus. Tas viss apvienojumā ar pērn sākto attīstības stratēģiju pirmajā ceturksnī rezultējās ar +2,9 miljonu eiro peļņu.

Turpinājumā I.Rozanovs sīkāk izklāstīja Pilsētnieka kartes priekšrocības un līdzīgu pieredzi citur pasaulē, atklājot, ka vienīgās valstis Eiropas Savienībā, kas neizmanto bezkontakta norēķinu kartes sabiedriskajā transportā, ir Zviedrija, Latvija, Lietuva un Igaunija.

«Mēs ne tikai piedāvājam jaunu atvieglojumu monitoringa tehnoloģiju, bet gan pārnesam sabiedriskā transporta izmantošanas apmaksu augstākā līmenī,» stāstīja I.Rozanovs. Viņš arī uzsvēra, ka šis pakalpojums nav Norvik Banka speciālais produkts, bet gan visā pasaulē lietota prakse, kas paredzēta iedzīvotāju ikdienas norēķinu atvieglošanai, tādējādi pildot arī sociālo funkciju.

Foto: Evija Trifanova/LETA

V.Šalajevs pastāstīja, ka šobrīd ir parakstīti līgumi ar Salaspils un Liepājas pašvaldībām, savukārt Jelgavā un Rēzeknē notiek pārrunu process. «Norvik Banka nav nekādu ekskluzīvu tiesību šādu karšu izdošanai. Jau no 2013. gada dažādu pilsētu pašvaldības, balstoties uz domes lēmumu, aicina bankas izdot Pilsētnieku kartes. Tika izsūtīti aicinājumi visām bankām, un Norvik Banka izlēma atsaukties un piedalīties,» atklāja V.Šalajevs.

Kas attiecas uz izdoto karšu skaitu - tas atkarīgs no tā, kad pilsētu pašvaldības iesniegs datus par saviem iedzīvotājiem, lai varētu pielāgot attiecīgo braukšanas maksas atvieglojumu. Bankas pārstāvji izteica cerību, ka Liepājā un Salaspilī šīs kartes varēs izmantot jau septembrī, kad skolēniem sāksies jaunais mācību gads.

Foto: Publicitātes foto
Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu