«Tez Tour»: cilvēku ienākumi aug; Francija un Šveice drīz būs masu slēpotāju galamērķi

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Latvijā cilvēku ienākumi aug un salīdzinoši dārgākie slēpošanas kūrorti Francijā un Šveicē drīz būs masu galamērķi, intervijā sacīja tūrisma operatora «Tez Tour» valdes priekšsēdētājs Konstantīns Paļgovs.

Viņš norādīja, ka šoziem «Tez Tour» ļoti labi veicās ar slēpošanas ceļojumu rīkošanu. «Ļoti labi. Latvijas sabiedrība ir kļuvusi ļoti sportiska. Turklāt tas attiecas uz visām vecuma grupām – slēpot brauc cilvēki, kuri ir vecāki par 60 gadiem, taču uz kalniem ģimenes ved arī divus trīs gadus vecus bērnus. Turklāt es prognozēju, ka ar katru gadu šāda aina kļūs arvien plašāka,» teica Paļgovs.

Viņš stāstīja, ka iepriekšējā ziemā «Tez Tour» bija lidojumi uz Zalcburgu – tad cilvēki ļoti izteikti vēl skaitīja naudu, kas jāizdod par atpūtu, un tas bija arī salīdzinoši lētāks brauciens. «Savukārt šogad mēs lidojam uz Insbruku, kas jau ir dārgāks virziens, īrējām lielu «Austrian Airlines» lidmašīnu, un tā bija pilna. Pilnīgi noteikti – nākamajā ziemā mēs jau veidosim ceļojumu programmu uz Francijas un Šveices kalnu kūrortiem. Latvijā cilvēku ienākumi tomēr pamazām aug, un Francija un Šveice drīz būs masu tūrismam tikpat pieejama kā Austrija,» norādīja «Tez Tour» vadītājs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu