Vasarā lidostā «Rīga» darbu sāks trīs jaunas aviokompānijas

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Starptautiskajā lidostā «Rīga» līdz ar vasaras lidojumu saraksta ieviešanu - no 29.marta - atgriezīsies Skandināvijas lidsabiedrība SAS, lidojumus sāks Šveices nacionālā aviokompānija «Swiss International Air Lines» un Ukrainas kompānija «Ukraine International Airlines».

Savukārt nacionālā aviokompānija «airBaltic» atklās vairākus jaunus galamērķus.

«Star Alliance» dalībniece SAS lidojumus no Stokholmas uz starptautisko lidostu «Rīga» sāks 29.martā, veicot 18 reisus nedēļā.

«Ukraine International Airlines» pirmais reiss no Kijevas uz Rīgu arī tiks veikts 29.martā, nodrošinot septiņus lidojumus nedēļā.

Savukārt «Swiss International Air Lines», arī «Star Alliance» dalībniece, reisus no Cīrihes uz Rīgu sāks izpildīt 31.martā un abas pilsētas savienos trīs reizes nedēļā.

Nacionālā aviosabiedrība «airBaltic» vasaras sezonā atklās piecus jaunus galamērķus - uz Alborgu Dānijā, Dubrovnikiem Horvātijā, Rodas salu Grieķijā, Salonikiem Grieķijā un Pizu Itālijā.

Tāpat lidosta atgādina, ka zemo cenu kompānija «Wizz Air» no aprīļa paplašinās bāzi Rīgā, izvietojot otru gaisa kuģi, kā arī atklās trīs jaunus galamērķus - uz Stavangeru Norvēģijā, Lībeku Vācijā un Liverpūli Anglijā, kā arī palielinās lidojumu skaitu pašreizējiem reisiem.

Kopumā vasaras sezonā no starptautiskās lidostas «Rīga» būs iespējams doties uz 87 galamērķiem, ko nodrošinās 21 aviopārvadātājs - «airBaltic», «Aeroflot», «Belavia», «Brussels Airlines», «Ellinair», «Finnair», LOT, «Lufthansa», «Nesma Airlines», «Norwegian», «Uzbekistan Airways», «Ryanair», «Transaero», «Turkish Airlines», «Turkmenistan Airlines», «Ukraine International Airlines», «Onur Air», SAS, «Swiss International Air Lines», «Wizz Air» un «Smartlynx».

Lidosta arī atgādina, ka 29.martā Latvijā notiks pāreja uz vasaras laiku un pulksteņa rādītāji būs jāpagriež par vienu stundu uz priekšu. Lai pasažieri bez pārpratumiem un plānotajā laikā nokļūtu sev vajadzīgajā galamērķī, lidosta aicina laikus pārbaudīt sava lidojuma laiku. To iespējams izdarīt pie izvēlētās aviokompānijas, lidostas «Rīga» mājaslapā «www.riga-airport.com», zvanot uz uzziņu dienestu 1817.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu