«airBaltic» samazina reisu skaitu uz austrumiem; sāk lidojumus 9 jaunos maršrutos

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

29.martā Latvijas nacionālā aviokompānija «airBaltic» atklās vasaras sezonu, papildinot savu esošo lidojumu sarakstu, kā arī sākot lidojumus deviņos jaunos maršrutos, kas savienos Baltijas reģionu ar Eiropu, Tuvajiem Austrumiem un NVS valstīm, TVNET informēja lidsabiedrības Korporatīvo komunikāciju viceprezidents Jānis Vanags.

«airBaltic» nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem, piedāvājot ērtus savienojumus no Rīgas uz galamērķiem aviokompānijas maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, Krievijā, NVS un Tuvajos Austrumos. Papildus tam «airBaltic» piedāvā jaunus tiešos lidojumus no Tallinas, Viļņas un drīzumā arī no Baltijas piekrastes kūrortpilsētas Hēringsdorfas.

«airBaltic» komercdirektors Kristofs Vjate norāda:

«Ņemot vērā sarežģījumus austrumu tirgos, esam samazinājuši mūsu reisu skaitu uz austrumiem, tos aizstājot ar papildu lidojumiem uz mūsu jaunajiem galamērķiem

– iecienītām un saulainām pilsētām Vidusjūras un Baltijas jūras reģionā.»

«Turklāt mēs turpinām stiprināt mūsu Skandināvijas savienojumus ar Stokholmu, Gēteborgu, Kopenhāgenu un Olborgu, vienlaikus ieviešot jaunus maršrutus no Tallinas uz Berlīni un Vīni, kā arī pārceļot reisus uz agrākām rīta stundām, lai būtu iespēja pavadīt vairāk laika tādās pilsētās kā Hamburga, Minhene, Parīze, Londona, Amsterdama, Cīrihe un Berlīne.»

Vasaras sezonā «airBaltic» sāks lidojumus vairākos jaunos tiešos maršrutos no Rīgas, Tallinas, Dortmundes un Frankfurtes. «airBaltic» savai galamērķu kartei pievienojusi Olborgu (Dānijā), Hēringsdorfu (Ūzedomas salā, Vācijā), Dubrovniku (Horvātijā), Salonikus (Grieķijā), Rodas salu (Grieķijā) un Pizu (Itālijā).

Lidojumi maršrutā Rīga – Olborga (Dānija) reizi nedēļā tiks sākti no 18.aprīļa, un biļešu cena plānota, sākot ar 69 eiro. No 26.maija reizi nedēļā «airBaltic» lidos maršrutā Rīga – Dubrovnika (Horvātija), un šajā reisā biļešu cena plānota, sākot ar 99 eiro.

No 5.jūnija divreiz nedēļā varēs lidot no Rīgas uz Salonikiem (Grieķija), kur biļešu cena plānota, sākot ar 89 eiro, savukārt no 12.jūnija reizi nedēļā tiks organizēti reisi no Rīgas uz Rodu (Grieķija), sākot ar 125 eiro par biļeti. No 13.jūnija «airBaltic» reizi nedēļā lidos arī uz Pizu Itālijā, piedāvājot biļetes, sākot ar 75 eiro.

No šā gada 6.maija «airBaltic» četras reizes nedēļā nodrošinās reisus no Tallinas uz Berlīni Vācijā, piedāvājot biļetes no 55 eiro, tāpat no 7.maija četras reizes nedēļā «airBaltic» lidos no Tallinas uz Vīni Austrijā, kur biļetes maksās, sākot ar 69 eiro.

No 9.maija reizi nedēļā «airBaltic» lidos no Dortmundes un Frankfurtes uz Heringsdorfu (Ūzedomas sala, Vācija), piedāvājot biļetes, sākot ar 149 eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu