«Taksi.lv» iegādājas 19 jaunas automašīnas; plāno par trešdaļu palielināt apgrozījumu

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Taksometru kompānija «SSC Management», kas darbojas ar zīmolu «Taksi.lv», ir iegādājusies papildus 19 jaunas automašīnas un līdz ar auto parka paplašināšanu plāno palielināt apgrozījumu par vienu trešdaļu, intervijā aģentūras BNS biznesa informācijas portālam «Baltic Business Service» sacīja kompānijas valdes loceklis Raimonds Bušs.

Viņš pastāstīja, ka sadarbībā ar līzinga kompāniju «Citadele līzings un faktorings» ir iegādātas 19 jaunas «Toyota Verso» automašīnas. Darījuma summa ir vairāk nekā 100 000 eiro. Līzinga līgums ir noslēgts uz laiku no diviem līdz 2,5 gadiem.

Bušs norādīja, ka tādējādi «Taksi.lv» autoparkā šobrīd ir 45 automašīnas, taču kompānija plāno turpināt palielināt taksometru skaitu.

«Mēs gribam paplašināt savu taksometru klāstu arī ar astoņvietīgām mašīnām.

Pašlaik notiek sarunas par finansējumu, un domāju, ka drīzumā tās nopirksim. Savukārt gada beigās papildināsim autoparku ar vēl 5-10 vieglajām automašīnām,» viņš teica.

Tāpat Bušs atzīmēja, ka kompānija pārsvarā strādā ar korporatīvajiem klientiem un tās tiešie konkurenti ir «Baltic Taxi» un «Rīgas Taksometru parks». «Pēc automašīnu skaita palielināšanas mēs gribam piesaistīt papildus korporatīvos klientus un līdz ar to palielināt arī tirgus daļu. Tomēr runāt par konkrētiem procentiem vēl negribētos,» teica Bušs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu