Kaļķu ielas pārtapšanai par iepirkšanās ielu «Baltic RE Group» Vecrīgā iegādājies vairākas ēkas

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Nekustamo īpašumu uzņēmums «Baltic RE Group», kas iecerējis Kaļķu ielu Rīgā pārveidot par ģimenēm draudzīgu iepirkšanās ielu, Vecrīgā iegādājies vairākas ēkas par kopējo summu 28 miljoni eiro.

Kā šodien preses konferencē informēja uzņēmuma pārstāvji, kopumā iegādāti seši nekustamie īpašumi - Kaļķu ielā 15, Kaļķu ielā 12/14, Kaļķu ielā 6 un Kungu ielā 1, kā arī Krāmu ielā 2 un Šķūņu ielā 19.

Kopējā iznomājamā platībā šajās ēkās būs 14 000 kvadrātmetru, kuros plānotas vietas 35 vietējiem un ārvalstu nomniekiem.

Kā ziņots, februārī ir noslēdzies vērienīgs nekustamo īpašumu darījums, līdz ar to Vecrīgas galvenā artērija Kaļķu iela kļūs par ģimenēm draudzīgu iepirkšanās ielu, informēja «ABLV Bank».

Ar «ABLV Bank» atbalstu un partnerību nekustamo īpašumu uzņēmums AS «Baltic RE Group» ir iegādājies vairākas ēkas, kurās plānots papildināt jau esošo nomnieku profilu ar vairākiem jauniem zīmoliem, tādējādi veidojot Vecrīgas vidi draudzīgāku tieši tiem Rīgas iedzīvotājiem un viesiem, kuri vēlas iepirkties kvalitatīvā vidē pašā pilsētas sirdī.

Jau ziņots, ka jau 2013.gada sākumā nekustamo īpašumu fonds «BPT Secura» ar nekustamo īpašumu konsultāciju uzņēmuma «Newsec» starpniecību pārdevis vienu no saviem augstākās klases īpašumiem - vēsturisko biroju ēku Kaļķu ielā 15. Tā pārdota Itālijas uzņēmuma «Baltic RE Group» meitasuzņēmumam - SIA «Key 15».

Kā liecina «Firmas.lv» dati, 2013.gadā reģistrētās AS «Baltic RE Group» pamatkapitāls ir 5 200 000 eiro. Uzņēmuma valdes priekšsēdētājs ir Džovanni Dalla Zonka, bet padomes priekšsēdētājs - Aleksandrs Mahajevs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu