Modernizējot bankomātu tīklu, «Swedbank» atjaunojusi 86 aparātus

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

«Swedbank» pagājušajā gadā modernizējusi bankomātu tīklu Latvijā, nomainot 86 aparātus uz jaunākiem.

«Swedbank» paplašināja naudas iemaksas un izmaksas vietu skaitu, daudzās vietās izvietojot jaunos daudzfunkcionālos aparātus. Naudas iemaksas vietu skaits palielināts par septiņām, bet izmaksas - par deviņām vietām.

«Swedbank» Latvijā piedāvā lielāko bankomātu tīklu - 120 aparātus, kuros var iemaksāt naudu, un 360 aparātus, kuros var izņemt naudu.

Jaunie daudzfunkcionālie aparāti, kuros var gan izņemt, gan iemaksāt naudu, kā arī apmaksāt vairāku uzņēmumu rēķinus, pērn uzstādīti daudzās Latvijas pilsētās - Rīgā, Madonā, Gulbenē, Valmierā, Jēkabpilī, Preiļos, Kuldīgā, Liepājā, Jelgavā, Ventspilī, Dobelē, Daugavpilī, Rēzeknē, Cēsīs, Aizkrauklē un Smiltenē.

«Swedbank» Ārrīgas reģiona vadītājs Mārtiņš Drusts paziņojumā medijiem skaidro, ka skaidras naudas darbību īpatsvars turpina samazināties, bet, ja to dara, cilvēki vēlas pakalpojumu izmantot sev ērtā laikā un vietā. Jaunie bankomāti faktiski ir daudzfunkcionāli pašapkalpošanās punkti dažādām klientu vajadzībām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu