Lidostā «Rīga» pērn 2% palielinājums pasažieru plūsmai no Krievijas; šogad - neliels kritums

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Pasažieru plūsma no un uz Krieviju pērn, salīdzinot ar 2013.gadu, ir nedaudz palielinājusies - par 2% - un kopumā uz un no šīs valsts lidostā «Rīga» apkalpoti 526 408 pasažieri, aģentūru LETA informēja lidostā. Šī gada janvārī, salīdzinot ar 2014.gada janvāri, pasažieru skaits uz minēto valsti ir krities par 2%.

Patlaban regulāros lidojumus uz Krievijas Federāciju veic trīs kompānijas - «Aeroflot», «airBaltic» un «Transaero».

Lidostā atgādina, ka 2014.gadā lidojumus uz Maskavas Vnukovas lidostu pārtrauca «UTair».

Kā ziņots, starptautiskā lidosta «Rīga» 2014.gadā apkalpojusi 4,8 miljonus pasažieru, kas ir par 0,4% ceļotāju vairāk nekā iepriekš, aģentūru LETA informēja lidostā.

Kopumā šobrīd no starptautiskās lidostas «Rīga» iespējams doties uz 66 galamērķiem, ko nodrošina 16 aviopārvadātāji - «airBaltic», «Aeroflot», «Austrian Airlines Group», «Belavia», «Brussels Airlines», «Finnair», LOT, «Lufthansa», «Norwegian», «Uzbekistan Airways», «Ryanair», «Transaero», «Turkish Airlines», «Onur Air», «Wizz Air» un «Smartlynx».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu