Kad hobijs pāraug biznesā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

JS koka lietu darbnīca sāka darbu pirms aptuveni pieciem gadiem. Sākumā tas bija kā hobijs, jo vienmēr ir paticis darboties ar koku un eksperimentēt ar savām idejām. Kādā brīdī gatavo izstrādājumu bija sakrājies diezgan daudz un tika izveidots blogs www.jsdarbnica.lv kur salikt bildes pašu un draugu priekam.

Tad arvien biežāk tika saņemti jautājumi no nepazīstamiem cilvēkiem – vai to var arī nopirkt. Sākumā nebija doma pārdot savus izstrādājumus, bet tie krājās mājās, un tad nolēmām – kāpēc gan nepārdot, ja kādam tas patīk. Tā pamazām veidojās klientu loks kas vēlējās pasūtīt lietas, kuras būtu gatavotas īpaši viņiem, dažādas specifiskas lietiņas, kas nav masu produkcija. Tas bija jauns izaicinājums un arī interesanti, jo katra izgatavotā lieta ir unikāla, tieši konkrētajam pasūtītājam gatavota. Katrs nākamais darbiņš atšķiras no jau gatavotā, līdz ar to neiestājas apnikums un rutīna. Turklāt tas liek nemitīgi pilnveidoties un domāt, kā labāk transformēt klienta vēlmes un vīzijas izmantojamā produktā.

Foto: Publicitātes foto

Gadu gaitā ir izveidojusies jauka sadarbība ar vairākiem pastāvīgajiem klientiem, kuri uzticas JS koka lietu darbnīcas idejām un produkcijas kvalitātei. Paldies viņiem par to. Tāpat, pateicoties uzņēmumiem un organizācijām, kas pasūta dāvanas un piemiņas lietiņas saviem darbiniekiem un sadarbības partneriem, esam varējuši ieguldīt daļu peļņas nepieciešamāko iekārtu un darba instrumentu iegādei. Līdz ar to esam kļuvuši konkurētspējīgāki un varam savus klientus iepriecināt ar daudz plašākām tehnoloģiskajām iespējām un arī cenām.

Foto: Publicitātes foto

Šobrīd aktuālākās ir kāzu lietas – dažādi koka dekori un piemiņas lietas kāzu ceremonijām, personiskas dāvaniņas kāzu viesiem, stilīgas koka lietas svinību galda noformējumam utt. Viss atkarīgs no pasūtītāja vēlmēm un iespējām, jo mēs strādājam individuāli ar katru pasūtījumu un katram klientam tiek piedāvāts viņam pieņemamākais variants gan materiālu gan cenu ziņā. Mūsu mērķis ir apmierināts klients, un uz to mēs maksimāli tiecamies. Esam pretimnākoši jebkādām klienta idejām, galvenais – pēc iespējas sīkāku un detalizētāku vajadzības izklāstu, tad varam piemeklēt katram pasūtījumam optimālo izpildes variantu.

Mūsu produkciju nevar iegādāties nevienā veikalā vai tirdziņā, jo viss tiek gatavots pēc individuāliem pasūtījumiem. Tāpēc, ja esat ieinteresēts iegādāties īpaši jums gatavotu lietu, lūdzu, rakstiet uz jsdarbnica@gmail.com vai zvaniet 29 43 53 83 – Jānim.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu