«airBaltic» sāks lidojumus no Tallinas uz Berlīni

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Latvijas nacionālā aviokompānija airBaltic šajā vasaras sezonā sāks tiešos lidojumus no Tallinas uz Berlīni. Papildus jau esošajam maršrutam Tallina – Parīze šis būs jau otrais airBaltic piedāvātais tiešais reiss no Tallinas, TVNET informēja AS «Air Baltic Corporation» Korporatīvo komunikāciju viceprezidents Jānis Vanags.

Lidojumi četras reizes nedēļā piedāvās ērtu savienojumu starp Tallinu un Berlīni, kā arī ceļošanas iespējas uz citiem galamērķiem Dienvideiropā.

«Uzlabojot savienojumus starp Baltijas galvaspilsētām un galamērķiem Eiropā, «airBaltic» nostiprina savu pozīciju kā Baltijas valstu aviokompānija. Papildus jau esošajam maršrutam Tallina – Parīze, kas tika ieviests pērn, ceļotāji no Tallinas varēs izbaudīt priekšrocības, ko sniegs tiešais reiss sadarbībā ar Air Berlin uz Eiropas centru un savienojumiem tālāk uz dienvidiem,» pauž «airBaltic» izpilddirektors Martins Gauss.

«airBaltic» veiks lidojumus no Tallinas uz Berlīni četras reizes nedēļā

ar «Bombardier Q400 NextGen» lidmašīnu. Vienvirziena biļetes cena būs sākot no 55 eiro, ieskaitot lidostu nodevas un transakcijas maksu.

«airBaltic» nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem. airBaltic piedāvā ērtus savienojumus no sava tranzītmezgla Rīgā uz galamērķiem aviokompānijas maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, Krievijā, NVS un Tuvajos Austrumos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu