Intervija: Darīt - nozīmē augt, tāpēc es aicinu DARĪT

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šā gada 3. februārī viesnīcas Tallink Hotel Riga konferenču telpās notiks forums «Izglītība. Attīstība. Izaugsme» 2015, ko organizē biznesa konsultāciju un mācību centrs «LatConsul» sadarbībā ar mācību centru «Hansa Training».

Par gaidāmo notikumu plašāk pastāstīt aicinājām SIA «LatConsul» un SIA «Hansa Training» valdes locekli Normundu Lokenbahu.

Kā Jums radās ideja rīkot šādu forumu?

Mācību centram «LatConsul» ir jau vairāk nekā 10 gadu ilga pastāvēšanas vēsture. Savukārt, «Hansa Training» ir jauns mācību centrs, kuru izveidojām paplašinoties mācību piedāvājumu spektram. Tas nozīmē, ka mums ir pieredze, kurā dalīties un plašs piedāvājumu klāsts, par ko pastāstīt ikvienam, kam interesē izglītība, attīstība un izaugsme - gan personīgā, gan uzņēmuma vai iestādes. Iespēja interaktīvā vidē iepazīties ar kursiem un semināriem, kā arī ar pasniedzējiem, mūsuprāt ir labākais veids, lai radītu priekšstatu par piedāvājumu.

Pastāstiet par foruma norises gaitu!

Visas dienas garumā paralēli trīs zālēs notiks pasniedzēju lekcijas jeb prezentācijas par aktuālām, mūsdienīgam tēmām. Katrs apmeklētājs varēs izvēlēties sev interesējošās tēmas un apmeklēt prezentācijas.

Kas pamudināja izvēlēties tieši šādu pasākuma formātu?

Izlasīt informāciju mājas lapā, e-pastā vai uzklausīt pa telefonu pārdošanas konsultantu ir viena lieta, bet satikties ar pasniedzēju klātienē - pavisam cita. Tāpēc nolēmām piedāvāt interaktīvu vidi, kur potenciālais students varētu iepazīties ar pasniedzēju un uzzināt par viņa piedāvātajām mācību programmām, izvērtējot, vai šis pasniedzējs viņu uzrunā, vai mācību tēmas ir viņam aktuālas un vai ir vēlme nākt uz kursiem un uzzināt vairāk. Ceram, ka šis forums, tieši šādā formātā, kļūs par ikgadēju pasākumu.

Kāda ir šī pasākuma mērķauditorija, kam tas būtu jāapmeklē?

Kā jau minēju, pasākumā tiek gaidīts ikviens interesents, kurš vēlas izglītoties, domā par savu vai uzņēmuma attīstību un izaugsmi. Tie varētu būt dažādu nozaru un profesiju pārstāvji - uzņēmēji, augstāka un zemāka līmeņa vadītāji, speciālisti, kā arī tie, kas plāno karjeras izaugsmi nākotnē.

Kāpēc forums būtu jāapmeklē?

Mūsu uzņēmuma «LatConsul» sauklis ir «Darīt - nozīmē augt!». Tāpēc es aicinu DARĪT - nākt uz forumu, iepazīties ar sev tīkamām tēmām un pasniedzējiem, izvēlēties un pieteikties kursiem, kurus vēlaties apmeklēt, mācīties un AUGT kopā ar mums. Turklāt, foruma dienā, būs īpaši izdevīgi nosacījumi, lai pieteiktos sev interesējošiem kursiem.

Īsumā par pasākuma programmu. Kādas tēmas tiks apskatītas?

Lekciju tēmas būs visdažādākās - darba aizsardzība, grāmatvedība, mārketings, sabiedriskās attiecības, līderība, NLP (neirolingvistiskā programmēšana), ES fondu projekti un citas. Esam piesaistījuši vairāk nekā 10 pasniedzējus, pieredzējušus savas jomas profesionāļus. Piemēram, Uldis Vītoliņš - profesionālis ES fondu projektu vadības jautājumos, Mārtiņš Zvīgulis - daudzpusīgs un inovatīvs mārketinga jomas pārzinātājs, Jānis Roze, Zane Veinberga - biznesa psiholoģijas pārstāvji, Dace Jakimova - darba drošības un aizsardzības jautājumi, un citi tik pat spēcīgi profesionāļi. Domāju, ka katrs apmeklētājs varēs atrast kaut ko savām interesēm atbilstošu.

Kur var uzzināt visu par foruma norisi, programmu un pieteikties dalībai?

Par forumu uzzināsiet speciāli šim mērķim izveidotā blogā

Varat arī zvanīt pa tālruni 67216433 vai rakstīt e-pastu uz raimonds@latconsul.lv

Uz tikšanos forumā!

*Reklāmraksts!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu