«Galactico»: šogad pieprasītas dārgākas dāvanu kartes

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Tirdzniecības centros «Galactico» šogad decembrī salīdzinājumā ar attiecīgo periodu pērn cilvēki iegādājas dārgākas dāvanu kartes, pastāstīja «Galactico» tirdzniecības centru apsaimniekotāja «Linstow Center Management» komercdirektore Evija Majevska.

Pēc viņas teiktā, šā gada decembrī salīdzinājumā ar attiecīgo periodu 2013.gadā par 6% ir pieaugusi «Galactico» dāvanu karšu vidējā vērtība. «2014.gadā ar nelielu pārākumu populārākais nomināls «Galactico» dāvanu kartei ir 20 eiro, kamēr 2013.gada decembrī tie bija desmit latu jeb 14,23 eiro. Popularitātes ziņā seko 30 un 50 eiro nomināli,» sacīja Majevska.

Tāpat viņa norādīja, ka ir arī pieaudzis pieprasījums pēc pašām «Galactico» dāvanu kartēm - līdz decembra vidum cilvēki ir iegādājušies par 2% vairāk dāvanu kartes nekā pirms gada, atvēlot par 8% vairāk naudas nekā pērn.

Kopējā «Linstow Center Management» apsaimniekojamā tirdzniecības centru platība Latvijā ir 230 tūkstoši kvadrātmetru.

«Linstow Center Management» pārvalda «Galactico» tirdzniecības centrus – «Alfa», «Galerija Centrs», «Mols», «Dole», «Origo». Kompānijas vienīgais īpašnieks ir Norvēģijas uzņēmums «Linstow», kas Latvijā strādā arī viesnīcu sektorā un ir līdzīpašnieks dzīvojamo māju projektam.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu