«Transaero» lūdz palīdzību Krievijas valdībai un bankām

LETA/AP
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti

Parādos nonākusī Krievijas lielākā privātā aviokompānija «Transaero» lūgusi palīdzību valstij un kreditoriem, atsaucoties uz informētiem avotiem, svētdien ziņo aģentūra TASS.

Parādu dēļ aviokompānijai var nākties apturēt lidojumus jau pirms Jaunā gada, ziņo TASS.

Līdz novembra beigām aviokompānijas parādi Krievijas naftas gigantam «Rosneft» bija sasnieguši 2,5 miljardus rubļu, bet uzņēmumam «Gazprom Aero» - gandrīz divus miljardus rubļu.

«Transaero» ir parādā arī Maskavas Vnukovas lidostai.

Kāda Transporta ministrijai tuvu stāvoša amatpersona TASS atklāja, ka varasiestādes dara visu iespējamo, lai lidojumi netiktu apturēti, un palīdzība tiks sniegta. Par kādu un cik lielu palīdzību ir runa, amatpersona neatklāja.

«Transaero» nodrošina lidojumus arī starp Latviju un Krieviju. Vakaros «Transaero» reisi abos virzienos starp Maskavas Vnukovas lidostu uz Rīgu ir visu nedēļu, izņemot sestdienas, bet no rīta - piektdienās un sestdienās, liecina informācija starptautiskās lidostas «Rīga» mājaslapā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu