Kur ātri un viegli atrast nekustamā īpašuma piedāvājumus?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vai bieži nākas meklēt dzīvokli, māju vai vasarnīcu? Kā kuram. Jūs esat laimīgs cilvēks, Jums ir iespējas izvēlēties - kur un kā meklēt. Lieliski! Varbūt pamēģināsim? Ar ko sāksim? Protams, ar sludinājumu pārskatīšanu un draugu ieteikumiem. Meklējot sludinājumus vairākos nekustamo īpašumu portālos, ievēroju «interesantas» detaļas. Caurskatot sludinājumu sarakstus, redzu viena objekta vairākus atkārtotus sludinājumus; māja it kā ir viena un tā pati, taču adreses ir atšķirīgas; ir uzrādīta dzīvojamā māja, taču būtībā tā ir vasarnīca utt. Zināma situācija.

Liekas, ka ir vienkārši precīzi aprakstīt piedāvājamo objektu, taču, kad sludinājumus veido tāds daudzums visdažādāko cilvēku, kļūdas un interpretācijas ir neizbēgamas. To tikpat kā nebūtu vispār, ja informācija tiktu pārbaudīta pēc vienotas metodikas, savukārt darbu veiktu ne tikai automātika, bet arī datu administratori. Bet vai tas vispār ir iespējams? Protams. Šādu metodi jau veiksmīgi izmanto jaunākās paaudzes nekustamo īpašumu portāls www.DOMImaps.lv. Datu administratori, pirms sludinājumu izrādīšanas portālā, pārbauda visu uzrādīto informāciju, papildina un precizē datus, labo kļūdas, maksimāli precīzi norāda katra objekta atrašanās vietu kartē. Tādā veidā formējas ļoti precīza nekustamo īpašumu tirgus aina. Turklāt, precīzās kartēs tiek izrādīti tikai neatkārtoti sludinājumi, taču, ja vēlaties caurskatīt visus konkrētā objekta piedāvājumus, Jums ir tikai jāizvēlas atbilstoša tēma un vieta kartē.

www.DOMImaps.lv

www.DOMImaps.lv

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu