MEGOGO ir uzsācis televīzijas kanālu online apraidi Latvijā

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Pasaules lielākais video-serviss krievvalodīgajai auditorijai MEGOGO ir uzsācis televīzijas kanālu paketes online apraidi.

No 21.novembr Latvijas iedzīvotāji var bezmaksas online skatīties Latvijas televīziju. Pašreizējā MEGOGO testa paketē ir LTV1, LTV7, RE:TV, OTV, RigaTV24.

Tā kā projekts atrodas testa ekspluatācijā, televīzijas kanālu saraksts pagaidām ir neliels. «Nākotnē šim sarakstam mēs pievienosim aptuveni 40 ārzemju televīzijas kanālu», skaidro Andžejs Pjateckis, MEGOGO ģenerāldirektors Baltijas valstīs.

Pašreiz MEGOGO veic pārrunas ar starptautiskiem televīzijas kanāliem par to translēšanu online Latvijā. Līdzīga video-servisa pieredze jau ir Ukrainā, kur analoģiskā sadaļā tiek piedāvāti aptuveni 50 pasaules televīzijas kanāli.

Latvijā jaunā MEGOGO TV sadaļa ir pieejama datorā, planšetdatorā, viedtālrunī un Smart TV.

Minēsim, ka galvenais TV servisa pirmā etapa uzdevums ir pieprasījuma izpēte un tehnisko parametru pieejas lineārajam saturam testēšana. Pašreiz video-serviss translē tikai televīzijas kanālus ar lineārā satura piesaisti pašreizējam televīzijas programmu tīklam, bet nākotnē tiks pievienotas interaktīvas opcijas, kuras lietotājam ļaus ierakstīt pārraides, saņemt atgādinājumu par noskatīties ieplānotajiem šoviem, caurskatīt televīzijas raidījumu arhīvus un skatīties televīzijas kanālus, pielietojot jebkuras iekārtas.

MEGOGO – multi-ekrānu serviss un pirmais legālais online – kinoteātris, kurš tika atvērts 15 valstīs. Darbojas no 2011.gada novembra. 2012.gadā kļuva pieejams visā pasaulē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu