«Laimas» un «Staburadzes» saldumi «World Food Moscow» izstādē saņem augstas godalgas

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

SIA «NP Foods» uzņēmumi AS «Laima», AS «Staburadze» un AS «Staburadzes konditoreja» pārtikas industrijas izstādē «World Food Moscow» saņēmuši četras godalgas - divas zelta, sudraba un bronzas medaļas, biznesa portālu «Nozare.lv» informēja uzņēmuma pārstāvji.

Ar zelta medaļu novērtēta «Laimas» tumšās šokolādes asorti konfekšu izlase «Mon Ami», kā arī torte «Vāverīte», ko ražo «Staburadzes konditoreja».

Sudraba medaļa piešķirta «Laimas» zefīram «Maigums šokolādē ar melleņu pildījumu» kārbā, savukārt bronzas medaļu ieguvuši auzu maizcepumi «Selga Nature», ko ražo «Staburadze».

Kā norādīja zīmola «Laima» vadītāja Maija Brūkle, izstāde ir bijusi viena no medaļām bagātākajām izstādēm, kurā koncerns piedalījies.

«Augsti novērtējam saņemtās godalgas, kas ir apliecinājums ne tikai uzņēmuma darbam Krievijas tirgū, bet arī atzinība produktu kvalitātei. Šogad, neskatoties uz nestabilo politisko situāciju, esam veiksmīgi attīstījuši sadarbību ar partneriem Krievijā, kā rezultātā kopumā ir izdevies audzēt eksporta apjomus uz Krieviju par 20%,» sacīja Brūkle.

Viņa arī norādīja, ka 2013.gadā eksporta apgrozījums uz Krievijas tirgu sasniedza 4,2 miljonus eiro, bet 2014.gadā eksporta apjomi pieauguši vēl par 20%.

Patlaban «Laimas» ražotie saldumi pieejami lielākajos Krievijas veikalu tīklos kā «Auchan», «Okei»,«7 kontinents», «X5 Retail», «Diksi», «Lenda», «Semja», «Azbuka vkusa», «Stokcmann», «Netto» un «Kesko».

Kā ziņots, izstāde «World Food Moscow» ilga no 13.līdz 18.septembrim. Latvija izstādē piedalījās ar nacionālo stendu, kuru organizēja Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra. Stendā piedalījās dzirkstošā vīna no bērzu sulām ražotāja SIA «Sula», olu produktu ražotāja AS «Balticovo», gaļas pārstrādes uzņēmumi SIA «Rital D» un SIA «Almava», kā arī zivju konservu ražotāja SIA «Banga LTD» un maizes ražotāja SIA «Bakerstreet».

Maskavas izstādē piedalījās arī biedrības «Rīgas šprotes» biedri, kuri par produkciju saņēmuši četras zelta un vienu sudraba medaļu.

«World Food Moscow» 20 gadu laikā kļuvusi par vienu no vadošajām tikšanās vietām pārtikas un dzērienu nozares ražotājiem un izplatītājiem. Izstādē pārstāvētas vairākas produktu grupas - saldētie produkti, saldumi un konditorejas izstrādājumi, konservētā produkcija, eļļas, tauki un mērces, piena un gaļas produkti, dzērieni, zivis un jūras veltes, augļi un dārzeņi, tēja un kafija.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu