Vēl divas nedēļas MTG TV Latvia pieņems pieteikumus sociālajam projektam Labās gribas uzņēmējs!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

MTG TV Latvia kanāla TV3 un 3+ un bezpeļņas organizācijas Reach for change veidotais projekts Labās gribas uzņēmējs tuvojas noslēgumam, tādēļ ir pēdējais laiks iesniegt savu ideju. Līdz šim kopā ir reģistrēta 171 anketa un no iesniegtajiem pieteikumiem var secināt, ka galvenās tēmas ir sports un veselība. Nepalaidiet garām vēl pēdējo iespēju pieteikt savu unikālo ideju www.labasgribasuznemejs.lv!

www.labasgribasuznemejs.lv

Pirms teju diviem mēnešiem tika izsludināts MTG TV Latvia sociālais projekts Labās gribas uzņēmējs. Šajā laikā kopumā ir reģistrēta 171 pieteikuma anketa. Izpētot tuvāk pieteikuma anketas, var secināt, ka organizāciju un personu inovatīvie risinājumi, kā uzlabot Latvijā dzīvojošo bērnu un pusaudžu dzīvi, lielākoties ir saistīti ar bērnu veselību, dažādām sporta aktivitātēm un attīstību, kā arī idejām, kas saistītas ar Informācijas tehnoloģijas (IT) sektoru. Izsludinātajam sociālajam projektam iespējams pieteikties vēl līdz 14.septembra 23:59.

www.labasgribasuznemejs.lv

Piecus finālistus noteikts skatītāji

Kad būs noslēgusies Labās gribas uzņēmējs pieteikumu pieņemšana, no 15. līdz 26.septembrim sociālā projekta Labās gribas uzņēmējs eksperti izvērtēs visas saņemtās idejas. Pēc tam, kad eksperti būs iepazinusies ar visiem Labās gribas uzņēmējs pieteikumiem, desmit labākās idejas tiks nodotas skatītāju vērtējumam. No 29.septembra līdz 12.oktobrim norisināsies publiskais balsojums par idejām un to pārstāvjiem, kurus virzīt tālāk uz finālu. Pieci finālisti, kuri būs saņēmuši lielāko balsu skaitu, kvalificēsies konkursa pēdējam posmam. Tajā žūrija noteiks uzvarētāju un lielās balvas – 45 000 eiro – ieguvēju. Viens no visiem finālistiem trīs gadu laikā saņems finansiālu atbalstu 45 000 eiro apmērā, savukārt pārējiem būs iespēja izmantot projekta īstenotāju ekspertu padomus, lai savu ieceri pārvērstu veiksmīgā sociālā uzņēmējdarbībā.

Žūrijas sastāvā būs pieci cilvēki – MTG TV un radio vadītāja Latvijā Baiba Zūzena, organizācijas Reach for change pārstāvis Ronijs Šmits (Ronnie Schmidt) un centra Providus pārstāve Agnese Lešinska. Centrs Providus kā reizi pašreiz izstrādā sociālās uzņēmējdarbības konceptu Latvijā, kuru vēlāk izmantos valdības un pašvaldības darbībā, konkrēti izstrādājot likumprojektu par sociālo uzņēmējdarbību. Pieminētajam žūrijas sastāvam pievienosies veiksmīgs Latvijas sociālais uzņēmējs un publiska persona, kurai ir pieredze, strādājot ar bērnu saistītām problēmām Latvijā.

Pieteikšanās vadlīnijas projektam Labās gribas uzņēmējs atrodamas šeit

Informācija par Reach for change aktivitātēm atrodama

Pieteikties MTG TV Latvia projektam Labās gribas uzņēmējs var vēl divas nedēļas!

Pieteikuma anketa šeit

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu