Kā skaisti iegūt izglītību un ceļot (2)

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Caro/ScanPix

Uzņēmums «Skaisti» ar šo gadu kļuvis par tūrisma aģentūru un piedāvā gan izglītības iespējas ārzemēs, gan tūrisma pakalpojumus. Aģentūra piedāvā klienta vajadzībām un vēlmēm atbilstošas mācību programmas ārzemēs un nodrošina nepieciešamos tūrisma pakalpojumus.

Aģentūra īpašu uzmanību pievērš tam, lai parādītu, ka valodu mācības un ceļojumi var kļūt par aizraujošu piedzīvojumu, ka studijas ārzemēs nav dārgs un nepiepildāms sapnis, bet reāla iespēja katram aktīvam, uzņēmīgam un zinātkāram jaunietim.

Visi uzņēmuma dalībnieki ir investējuši savā izglītībā un profesionālajā izaugsmē, kļuvuši par atzītiem speciālistiem katrs savā lauciņā un apvienojušies, lai visiem izglītoties un ceļot gribētājiem dotu vienreizēju iespēju izmantot savas nozares zinātāju pakalpojumus.


Inga Ziemele guvusi nenovērtējamu pieredzi, 10 gadus strādājot par izglītības konsultanti Lielbritānijas padomē Latvijā, kā arī septiņus gadus - par Baltic Council for International Education Informācijas centra vadītāju. Ina Resčevska jau vairāk nekā 10 gadus veiksmīgi darbojas tūrisma jomā kā firmas «Your Run» vadītāja, apkalpojot gan korporatīvos, gan individuālos klientus.

Aģentūra «SKAISTI» sadarbojas tikai ar akreditētām mācību iestādēm ārzemēs un ar tūrisma operatoru un IATA aģentu «Your Run» Latvijā.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu