«Draugiem.lv» veidotājs Tamanis nodibinājis jaunu uzņēmumu (2)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Andrejs Baburovs / LETA

Viens no sociālā tīkla «Draugiem.lv» dibinātājiem Agris Tamanis nodibinājis jaunu uzņēmumu SIA «Pīpeņlauks», liecina publikācija «Latvijas Vēstnesī». Uzņēmums reģistrēts jūlija beigās ar pamatkapitālu 60 000 eiro apmērā.

Plānots, ka jaundibinātais uzņēmums darbosies nekustamo īpašumu jomā, biznesa portālam «Nozare.lv» norādīja «Draugiem.lv» runasvīrs Jānis Palkavnieks.

Plašākus komentārus par SIA «Pīpeņlauks» gan Tamanis ar Palkavnieka starpniecību nevēlējās paust.

Palkavnieks vien atklāja, ka jaunais uzņēmums neietilpst «Draugiem.lv» grupā.

Tamanis pazīstams kā Latvijā populārākā sociālā tīkla «Draugiem.lv» dibinātājs un pašlaik viņš ir arī uzņēmuma lielākais īpašnieks ar 89,21% daļu. 5% uzņēmuma pieder Mārtiņam Pikšenam, 4,69% Laurim Libertam un atlikušie 1,09% Maltā reģistrētam uzņēmumam «Draugiem Group Ltd.» liecina «Firmas.lv» informācija.

«Draugiem.lv» ir Latvijā radīts sociālais medijs ar vairāk nekā 1,2 miljonu reģistrētu lietotāju skaitu. Desmit gadu laikā sociālā medija paspārnē radušies 12 interneta tehnoloģiju un iekārtu ražošanas projekti, no kuriem vairāki izauguši par patstāvīgiem starptautiskiem uzņēmumiem. «Draugiem.lv» grupā kopumā strādā vairāk nekā 100 darbinieku.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu