Aizmirsti līzingu - nomā ērtākai dzīvei (8)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Brīvību un neatkarību meklējam dažādos veidos – kāds metas viļņos tumšās naktīs, kāds vēro pilsētu no augstākajām celtnēm. Nupat Latvijā ienācis projekts, kas mums ļauj tādiem justies ikdienas tehnikas un sadzīves priekšmetu izvēlē un lietošanā. «Nepērc preci, iznomā to!» mums teic Nomo.lv. Plašais 800+ preču klāsts sevī ietver iespēju nomāt teju jebko līdz tas apnīk vai nonāk Tavā īpašumā. No jaunākajiem telefoniem līdz pat mūzikas instrumentiem.

Nomo.lv

Latvijā pavisam kas jauns un iepriekš neredzēts, toties ārzemēs šāda veida bizness darbojas ar vērienu. To izmanto miljoniem cilvēku visā pasaulē: tādi, kuri vēlas tikai jaunāko savā kabatā vai istabā, tādi, kuri nevēlas papildus saistības savā aizņemtajā rutīnā, arī tie, kuriem rocība neļauj uzreiz iegādāties ilgi kāroto. Nomo.lv jau pāris mēnešu laikā ir ieguvuši 2,5 tūkstošu lielu klientu loku - tas tikai pierāda to, ka arī mums Latvijā ir svarīgas ērtības un jau pieminētā brīvība.

Nomo.lv kolektīvs ir parūpējies par tiešām ērtu servisu

Piesaki vajadzīgo tur, kur atrodies, neuzņemies ilgtermiņa saistības un neurbies cauri papīru kalniem, ar palielināmo stiklu meklējot apslēptos teikumus. Izvēlēto preci saņem jau 3-5 darba dienu laikā, tātiek pievesta pie mājasbez maksas, lai arī kurā Latvijas vietā atrodies. Preču atgriešana tāpat - ja vēlies, nav jāpieceļas no dīvāna, DPD kurjers to nogādās atpakaļ Tavā vietā. Savukārt, ja esi ar preci kopā 24 mēnešus (kopējais nomas termiņš), tad, piemaksājot apaļu vienu eiro, tā nonāks tavā rīcībā uz mūžu mūžiem.

Preces tiek pievestas pie mājas

Foto: Publicitātes foto

Akcijas preces par īpaši draudzīgu mēneša nomas maksu pieejamas katru dienu, arī pārējās cenas ir ar lejupejošu tendenci.

Akcijas preces par īpaši draudzīgu mēneša nomas maksu

Salīdzinot ar līzingu, kur jāslēdz līgums detektīvromāna biezumā, nākas uzņemties saistības līdz aiznākošajai dzimšanas dienai un tiec iztaujāts par saviem ikmēneša ienākumiem, šeit cenas ir līdzvērtīgas. Tomēr pastāv vairākas nozīmīgas atšķirības. Pie Nomo.lv iespējams izbeigt saistības jebkurā Tev ērtā dienā, un, ja vēlies, vari sākt jaunas un pavisam svaigas, kā arī - noma neparedz Tavas privātās dzīves izspiegošanu un neapliek ar tādām saistībām, kas ietekmētu Tavu kredītreitingu bankas acīs.

Kā Nomo atšķiras no līzinga?

Šajā nomā vienmēr atrodamas tikai jaunas lietas - nav jāuztraucas par to, ka kāds Tevis izvēlēto ierīci jau iepriekš ir turējis rokās. Oriģināli iepakojumi un ar ražotāja noteikto 2 gadu garantiju. Visas preces tiek iegādātas no oficiālajiem piegādātājiem. Pat, ja nespēj atrast sev vēlamo, noteikti sazinies ar Nomo.lv komandu - viņi pāris dienu laikā atradīs risinājumu.

Kā Nomo darbojas?

Preču noma sniedz iespēju atgriezt izvēlēto jebkurā brīdī, nav noteiktu minimālo termiņu, kuri jāizpilda gribot negribot. Tas ir jauns attiecību modelis starp Tevi un precēm. Ja saproti, ka turpmāk nevēlies vai nespēj sadzīvot ar iznomāto priekšmetu, tad atgriez to atpakaļ bez papildus samaksas. Precei var būt un būs dabiskais nolietojums (pēc mēnešu skaita, kuros esi preci lietojis), tomēr vērtēti tiks tikai būtiski redzami defekti (piemēram telefonu gadījumā - sasists ekrāns). Tomēr līdzšinējā pieredze liecina, ka cilvēki pret izvēlēto preci izturas ar cieņu un atbildības sajūtu, tāpēc nepatīkami atgadījumi nav piedzīvoti.

Nomo.lv – inovācija, kura padara ikdienu pilnīgāku un bezrūpīgāku. Satraukumu un saistību nastu sevī manīsi vairs tikai par līdzcilvēku nokavētajām dzimšanas dienām. Vairs nebūsi piesiets televizoram, datoram, divritenim vai pat matracim, kur atpūties. Nepērc preci, iznomā to.

Foto: Publicitātes foto
Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu