Franšīze - lielisks veids kā uzsākt savu biznesu (5)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Uzsākot uzņēmējdarbību uzņēmēji visbiežāk izvēlas veidot jaunu uzņēmumu vai iegādāties jau esošu, bet pastāv arī trešā iespēja – franšīze.

Izvēloties franšīzi kā biznesa modeli uzņēmējiem pastāv lielākas iespējas izveidot sekmīgu un ilgtermiņā konkurētspējīgu biznesu, pateicoties uzņēmumu izstrādātām franšīzu sistēmām, kuras ir pārbaudītas vairāku gadu garumā. Par to liecina informācija, ka tikai 20% no franšīzu ņēmējiem bankrotē, turpretim, uzsākot savu biznesu, iespēja bankrotēt pirmajos 2 gados ir līdz pat 80%. Šī iemesla dēļ franšīzes ir ļoti populāras pasaulē. Atverot franšīzi, klients iegūst ne tikai jau pārbaudītu biznesa konceptu, bet arī dažādas priekšrocības, tai skaitā atpazīstamu zīmolu, pieeju izstrādātam biznesa vadības modelim, mārketinga atbalstu un apmācības.

Foto: Publicitātes foto

Uzņēmuma SIA «Attirance» mārketinga vadītājs Ronalds Skulme uzskata, ka uzņēmuma veiksmes stāsts slēpjas tieši tajā, ka uzņēmums ir izvēlējies veidot savu franšīzes tīklu, nevis atvērt pats savus veikalus. Pateicoties franšīzes partneriem, uzņēmumam ir pieejami apjomīgāki resursi, lai sekmīgi attīstītu zīmolu un palīdzētu attīstīties arī franšīzes ņēmējiem. Kopš uzņēmuma dibināšanas ir izveidoti jau vairāk nekā 400 dažādi kosmētikas produkti, no kuriem katrs izceļas ar savu receptūru, krāsu gammu, aromātu un dizainu, kā arī atstāj pozitīvu iedarbību uz cilvēka ķermeni un labsajūtu. Attirance veikalu tīkls pašlaik ir jau pārstāvēts vairāk nekā 15 dažādās pasaules valstīs, starp kurām ir arī tādas valstis kā Saaudi Arābija, Dienvidāfrika, Ķīna un Angola. Uzņēmums aktīvi strādā arī pie veikalu tīkla un SPA centru attīstības Latvijā un piedāvā Latvijas uzņēmējiem īpaši izdevīgus nosacījumus jaunu veikalu un SPA centru atklāšanai.

Foto: Publicitātes foto

Franšīze kā uzņēmējdarbības veids noteikti ir ļoti ieteicams cilvēkiem, kam ir maza pieredze uzņēmējdarbībā, bet kuri vēlas paši uzsākt savu biznesu. Ja esi ieinteresēts atvērt savu franšīzi un kļūt par uzņēmēju, tad vairāk informācijas par franšīzes iespējām vari iegūt www.attirance.lv mājas lapā, kā arī rakstot uz info@attirance.com.

Vairāk informācija par franšīzes iespējām šeit

Foto: Publicitātes foto
Foto: Publicitātes foto
Foto: Publicitātes foto
Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu