«airBaltic» atklās jaunu maršrutu no Rīgas uz Popradu Slovākijā (3)

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Latvijas nacionālā aviokompānija «airBaltic», nākamajā ziemas sezonā, ar 2014.gada 13.decembri uzsāks lidojumus no Rīgas uz Popradu Slovākijā.

«airBaltic» valdes loceklis Martins Sedlackis: «Tā kā pēc tautības esmu slovāks, kurš strādā Latvijas aviokompānijā, esmu saviļņots, redzot, kā abu valstu partneri sadarbojas, lai cilvēku ērtības labad savienotu šīs divas lidostas. Gan Latvijas iedzīvotājiem, gan Baltijas reģiona, Skandināvijas, Krievijas un NVS valstu ceļotājiem būs lieliska iespēja piekļūt skaistajam Augsto Tatru reģionam, kas ir alternatīva Alpiem, tikai par zemāku cenu. Turpretī šī reģiona iedzīvotāju ieguvums būs tūrisma attīstība, kā arī ērta piekļuve visiem «airBaltic» apkalpotajiem galamērķiem.»

«airBaltic» veiks lidojumus no Rīgas uz Popradu un atpakaļ vienu reizi nedēļā - sestdienās. Aviokompānija lidojumus veiks ar Boeing 737-300 lidmašīnu un lidojuma ilgums būs aptuveni viena stunda un četrdesmit minūtes.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu