Vairākas «Latvijas Pasta» nodaļas strādās pēc piektdienas grafika (3)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ērtākai latu nomaiņai uz eiro, 302 Latvijas pasta kompānijas «Latvijas Pasts» (LP) nodaļas reģionos sestdien strādās pēc piektdienas grafika, pavēstīja LP sabiedrisko attiecību speciāliste Agija Tērauda.

Viņa informēja, ka latu bezmaksas maiņu pret eiro no 2.janvāra līdz 31.martam būs iespējams veikt 302 pasta nodaļās reģionos - vietās, kur nav pieejami banku pakalpojumi un bankomāti. «Būtiski, ka LP ir nodrošinājis iedzīvotājiem iespēju maksimāli ērti īstenot naudas maiņas procesu jau pirmajā 2014.gada sestdienā – 4.janvārī, kad visas 302 latu maiņas pasta nodaļas strādās pēc piektdienu grafika, arī tās nodaļas, kas sestdienās parasti ir slēgtas vai kurām ir saīsināts darba laiks,» pastāstīja Tērauda.

Konkrētās pasta nodaļas darba laiku var noskaidrot interneta mājaslapā eiropasts.lv vai zvanot uz LP informatīvajiem tālruņiem.

Latvija 1.janvārī kļuva par 18.eiro zonas dalībvalsti.

LP nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. LP ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu