«Vitrum Group» investēs 200 000 latu jaunā kokapstrādes cehā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Trešdien, 22.maijā, tiks ielikts pamatakmens «Vitrum Group» jaunā kokapstrādes ceha pamatos, biznesa portālam «Nozare.lv» sacīja «Vitrum Group» pārstāvis Aleksandrs Kovšuns.

Jaunā ceha būvniecībā un iekārtu iegādē tiks investēti 200 000 latu, tajā paredzēts ražot jaunu produkciju - veikalu iekārtas no koka. Paredzēts, ka jaunais cehs sāks strādāt šā gada augusta vidū vai beigās.

«No cehā saražotās produkcijas 90% tiks eksportēti, bet 10% paredzēti vietējam tirgum.

Patlaban vēl nav iespējams precīzi pateikt, uz kurām valstīm eksportēsim šo produkciju, taču uzņēmums patlaban nopietni strādā ar Krievijas, Norvēģijas, Lielbritānijas tirgiem, tāpēc, visticamāk, eksports notiks uz šīm valstīm,» sacīja Kovšuns.

Darbs būs automatizēts

Jautāts, cik jaunu darba vietu tiks radīts jaunajā kokapstrādes cehā, Kovšuns sacīja, ka to patlaban ir grūti pateikt, bet cehā plānota ļoti augsta automatizācijas pakāpe, līdz ar to nebūs nepieciešams liels darbinieku skaits.

Uzņēmums darbojas jau 20 gadus

«Vitrum Group» zīmols ir dibināts 1993.gadā, patlaban uzņēmumā strādā vairāk nekā 180 darbinieku.

«Vitrum Group» ražo un pārdod tirdzniecības iekārtas, profesionālās iekārtas sabiedriskās ēdināšanas vietām, aukstuma iekārtas, noliktavu sastatnes un uzglabāšanas sistēmas, metāla konstrukcijas, tirdzniecības displejus, mēbeles, PVC un alumīnija logus un durvis.

«Vitrum Group» 15 000 kvadrātmetru lielo ražotni veido vairāki cehi - metālapstrādes, kokapstrādes un stikla apstrādes. Krāsošanas cehā ir pilnībā automatizēta pulverkrāsošanas līnija un MDF krāsošana ar šķidrajām krāsām.

40% ražotās produkcijas tiek piegādāti uz vietējo tirgu, 60% - uz ārzemēm. Produkcija tiek eksportēta uz Krieviju, Baltkrieviju, Skandināvijas valstīm, Lielbritāniju, Vāciju, ASV, Āzijas un Āfrikas valstīm.

«Vitrum Group» projektē un izgatavo produkciju vairākiem pasaulslaveniem zīmoliem, tādiem kā «Continental», «Bridgestone», «Microsoft», «Phillips», «Esso», «Surgutneftegaz», «R-kiosk» un citiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu