«airBaltic» ievieš mobilo reģistrāciju lidojumiem (2)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas nacionālā aviosabiedrība AS «Air Baltic Corporation» («airBaltic») ieviesusi iespēju lidojumam reģistrēties ar mobilajām ierīcēm, informēja «airBaltic» komunikāciju viceprezidents Jānis Vanags.

«Izmantojot mobilo reģistrāciju, klienti var samazināt lidostā pavadāmo laiku. Ja visi pasažieri lidojumiem izmantotu mobilo reģistrāciju un reģistrāciju internetā, viņi visi kopā ietaupītu līdz pat 100 miljoniem minūšu gadā. Tas ir ievērojams laika ietaupījums - gandrīz 200 gadi,» norāda «airBaltic» pārdošanas un mārketinga vecākais viceprezidents Mihaels Grimme.

Mobilā reģistrācija pašlaik ir pieejama «airBaltic» lidojumiem no Rīgas, Bergenas, Billundas, Budapeštas, Diseldorfas, Helsinkiem, Lapēnrantas, Londonas, Maskavas (Domodedovas), Nicas, Oslo, Oulu, Parīzes, Tallinas, Tamperes, Turku, Vāsas and Vīnes.

Mobilā reģistrācija visiem nākamās dienas reisiem sākas iepriekšējās dienas plkst.12 pēc vietējā laika un tiek pārtraukta aptuveni 90 minūtes pirms izlidošanas. Mobilās reģistrācijas pakalpojums pieejams visās mobilajās ierīcēs, ievadot mobilajā interneta pārlūkprogrammā adresi «airBalticMobi.com» vai izmantojot «airBaltic» lietojumprogrammu savā «iPhone» vai «iPad» ierīcē.

«airBaltic» apkalpo vairāk nekā 60 galamērķus no savas mītnes bāzes Rīgā, Latvijā. No katra šī galamērķa «airBaltic» piedāvā ērtus savienojumus caur Ziemeļu tranzītmezglu Rīgā uz savu tīklu, kas aptver Eiropu, Skandināviju, Krieviju, NVS un Tuvos Austrumus.

«airBaltic» ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995.gadā. Galvenais akcionārs ir Latvijas valsts ar 99,8% akciju.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu