Venden ūdens turpmāk būs nopērkams arī pudelēs

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Avota ūdens tirgotājs SIA Venden šodien Cēsīs oficiāli atklāj jaunās iekārtas, kas ļaus dabīgo minerālūdeni pildīt PET pudelēs. Atklāšana notiks plkst.13 "Venden" ražotnē Cēsīs, Cīrulīšu ielā 68. Tajā piedalīsies zemkopības ministrs Jānis Dūklavs (ZZS) un Cēsu novada domes priekšsēdētājs Gints Šķenders (TP).

Pievēršoties ūdens pildīšanai pudelēs, uzņēmums paplašina sortimentu un startē jaunā segmentā, kas tiek darīts, lai palielinātu savu tirgus daļu, norāda „Dienas Bizness”. Līdz šim Venden vairāk bija pazīstams ar avotu ūdeni Mežavots, kas tiek iegūts Gaujas Nacionālā parka teritorijā un piegādāts galvenokārt birojiem.

Jaunās iekārtas ļaus saražot produktu 0,5 l un 1,5 l iepakojumā, bet nākotnē iecerēts paplašināt sortimentu ar 0,75 l iepakojumu. Minerālūdens tiek iegūts no 133 m dziļa urbuma, kas atrodas netālu no Cīrulīšu ražotnes Cēsīs.

"Venden" peļņa pērn sasniegusi 373 952 latus. Tas ir par 25% vairāk nekā 2008.gadā, kad uzņēmums nopelnīja 299 143 latus. "Venden" apgrozījums samazinājies par 19,6% - no 5,38 miljoniem latu 2008.gadā līdz 4,33 miljoniem latu 2009.gadā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu