"airBaltic" sāk lidojumus uz Austriju

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas nacionālā aviokompānija "airBaltic" no šodienas sāk lidojumus uz Vīni, informēja "airBaltic" preses sekretāre Vija Dzērve.

Vienošanās, kuru "airBaltic" panāca ar Austrijas aviokompāniju "Austrian Airlines" (AA) un pateicoties kurai bija iespējams sākt lidojumus uz Vīni, paredz, ka AA aprīlī no Rīgas uz Vīni turpinās lidot septiņas reizes nedēļā, savukārt "airBaltic" lidos trešdienās un sestdienās. Iecerēts, ka no maija AA savu lidojumu skaitu vienā nedēļā samazinās līdz pieciem reisiem, savukārt jau nākamajā ziemas sezonā abas kompānijas lidos pēc vienādiem principiem. Dzērve norādīja, ka AA pieņēmusi arī "airBaltic" piedāvātās pakalpojumu cenas. Kā ziņots, "airBaltic" bija saņēmusi paziņojumu no Austrijas civilās aviācijas administrācijām, ka tā nepiekrīt aviokompānijas zemajiem tarifiem lidojumiem uz Vīni. Austrijas Civilās aviācijas administrācija uzskatīja "airBaltic" tarifus par pārāk zemiem, lai veiktu aviopārvadājumus Austrijas teritorijā. Pēc neilga laika abu valstu civilās aviācijas administrācijas uzticēja vienošanās procesu pašām aviokompānijām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu