Samazinās "airBaltic" pārvadāto pasažieru skaits

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas nacionālā aviokompānija "airBaltic" šā gada pirmajos divos mēnešos ir pārvadājusi 32 662 pasažierus, kas ir par 3% mazāk nekā pērn šajā laikā, informēja "airBaltic" preses sekretāre Vija Dzērve.

Tajā skaitā februārī ir pārvadāti 16 215 pasažieri, kas ir par 1% mazāk nekā janvārī un par 7% mazāk nekā pērn februārī. Gada pirmajos divos mēnešos aviokompānija veikusi 1334 reisus, kas ir gandrīz tikpat, cik pērn šajā laikā. Tostarp februārī veikti 664 reisi, kas ir par 1% mazāk nekā janvārī un par 3% mazāk nekā 2001.gada februārī. Savukārt lidmašīnu piepildījums šogad gan divos mēnešos kopā, gan februārī bijis 48% līmenī. Salīdzinot ar pagājušā gada pirmajiem diviem mēnešiem, lidmašīnu piepildījums samazinājies par 3%. Pagājušajā gadā kopumā aviokompānija "airBaltic" pārvadāja 248 710 pasažierus, kas ir par 14% vairāk nekā 2000.gadā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu