Pieredzējuši darbinieki apsver darba maiņas iespējas, sasniedzot «griestus» esošajā uzņēmumā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Viens no iemesliem, kāpēc darba maiņu apsver pieredzējuši uzņēmuma darbinieki, ir «griestu» sasniegšana esošajā uzņēmumā, «Executive forumā» sacīja «CVO Recruitment» pārstāve Liene Kubliņa.

Kā sacīja Kubliņa, viens no riskiem, kāpēc uzņēmumu varētu pamest tā ilggadējie un pieredzējušie darbinieki, ir «griestu sajūta», vienalga, vai runa ir par atalgojumu, karjeras izaugsmi vai produktiem, kas tiek radīti.

Tāpat vēlmi meklēt jaunus izaicinājumus var radīt iespēju trūkums tālākā izglītībā, kas īpaši skar šauras specializācijas darbiniekus.

«Arvien aktuālākas kļūst «galvu medības» - saņemam pieprasījumus no ASV, Lielbritānijas, Skandināvijas pēc mūsu speciālistiem. Tas, protams, ir kompliments mūsu speciālistiem, kuri kļūst arvien interesantāki un zināmāki ārzemēs,» pauda Kubliņa.

Kā ziņots, Latvijas Universitātes Dabaszinātņu akadēmiskajā centrā šonedēļ norisinājās «Executive forums», kurā tikās starptautiska ekspertu komanda, lai diskutētu par pieaugošo informācijas tehnoloģiju lomu vadības procesos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu